Pedal olarak T-LCM daha fazla fark yaratır bence. T-3PA GT fena bir pedal seti değil. T-3PM almaya değecek bir fark var mıdır?Şuanlık elinizdeki en iyi seçenek T300 RS almak olacaktır. Pedal olarak birde yanına T3PM alırsınız. Ülkemizde ne yazık ki direct drive sistemler 30.000 liradan başlıyor
Hocam evet dediğiniz gibi T-LCM daha fazla fark yaratacaktır ama ben konu sahibinin bütçesine uygun olduğu için T3PM yazdım. [T300 16.000TL + T3PM (Amazon)5300TL] T3PM'nin hafife alınacak bir pedal seti olduğunu düşünmüyorum, zaten kendisi 4 farklı fren modülasyonu ile geliyor ve 3 pedalda da Hall-Effect sensörü olması sizi turlarınızda ortalama olarak T3PA'ya göre 0.3-0.4 hızlandırmakta.(Kişisel deneyimim) Tabiki zaman içinde ben de kendimi geliştirdim o ayrı bir mesele.Pedal olarak T-LCM daha fazla fark yaratır bence. T-3PA GT fena bir pedal seti değil. T-3PM almaya değecek bir fark var mıdır?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.