20 bin TL'ye direksiyon seti önerisi

Bütçe
20.000 TL
Reis ama buna vitesde uydurmak gerekiyor oda bana ayrı bir maliyet yapacak mecburen. Napsam bilemedim sizin attığınız VD4 de çok hoşuma gitti ama vitesi olsaymış daha iyiyniş.

Bütçem kısıtlı olmasa direk VD4 alır üstünede bir vites alırdım fakat bütçem az olduğu için bayağı bir düşünmem gerekecek gibi.

Reis ama buna vitesde uydurmak gerekiyor oda bana ayrı bir maliyet yapacak mecburen. Napsam bilemedim sizin attığınız VD4 de çok hoşuma gitti ama vitesi olsaymış daha iyiyniş.
Direct drive setlerin hiç birinde vites bundle olarak gelmiyor hepsinde ayrı satılıyor. Yanına vites de alayım biraz daha bütçe düşüreyim dersen de PXN V10 Pro alabilirsin. Ama onun da eksileri malzeme kalitesi VD4 kadar iyi değil ve pedalları plastik. Onun dışında o da fiyatına göre T300 ve G29'dan iyidir.
Bu forumda benim önerimle V10 Pro alıp çok memnun kalan arkadaş var. O yüzden EUAS'ta stokları tükettiler :D

V10 Pro şuan sadece bu konsol dükkanında sıfır garantili olarak var. Fiyatı gayet uygun.

Bütçem kısıtlı olmasa direk VD4 alır üstünede bir vites alırdım fakat bütçem az olduğu için bayağı bir düşünmem gerekecek gibi.
2 tane seçeneğin var işte. Ya VD4 alacaksın vitesi daha sonra alacaksın ya da V10 Pro alıp keyfine bakacaksın. Baktın hoşuna gidiyor ilerde daha iyi bir modele geçersin.

Dediğniz gibi fiyat güzel ve V0 Pro'da güzel bir direksiyon fakat pedalları aşırı kalitesiz duruyor.
E kardeşim işte hepsi bir arada olmuyor :D Pedalları mükemmel değil giriş seviyesi için yeterli ama 15k'ya direct drive motorlu seti kimse vermiyor sana. Direct Drive kullandıktan sonra diğerlerine dönüp bakmak istemezsin bile.

Bir de hangi tür oyunlar oynayacaksın o da var. LeMans Ultimate yada Iracing türü rekabetçi simler oynayacaksan pedal çok önemli. Yok ben ETS'de kamyon süreyim Assetto'da yanlayayım diyorsan V10 Pro'nun pedalı sana yeterli olur.

Evet dediğinde doğru hocam ama VD4 alsam vites pedal derken 25k yakın olacak gibi duruyor ama gene de yardımınız için hepinize teşekkür ediyorum😁

ATS, Assetto Corsa, Forza Horizon, BeamNG.drive falan oynayacağım hocam.

Evet dediğinde doğru hocam ama VD4 alsam vites pedal derken 25k yakın olacak gibi duruyor ama gene de yardımınız için hepinize teşekkür ediyorum😁

ATS, Assetto Corsa, Forza Horizon, BeamNG.drive falan oynayacağım hocam.
Rica ederim.
Oynayacağın oyunlar rekabetçi oyunlar değilmiş. O yüzden sana load-celli ya da fren performans kitli pedallara çok da gerek yok :) V10 Pro fazlasıyla seni memnun edecektir. Forumda satın alıp memnun olan arkadaşların konularını aratıp bakabilirsin.

@samoxsk

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı