20 bin TL'ye ekran kartı önerisi

Sadece oyun için dizmediğim için 12700k daha makul olur dedim hocam, yanlışım varsa düzeltin tabi

Her türlü 7800x3D daha mantıklı 12700K modelinden. 7950x3d ile beraber şu an oyun tarafında en güçlü iki işlemciden biri 7800x3D.

7800x3d oyun performansı olarak 14900K modelinden bile çok daha iyi.
Anladım hocam teşekkürler. Peki ekran kartı öneriniz nedir

Geçenlerde 20K idi.

Bana kalsa bu çok daha güzel. AAA oyunlarda bazılarında 20 FPS'e varan farklar atabiliyor. VRAM sıkıntısı da yok.

Bütçe varsa 4070 al derim. Bu kartlar için 7800X3d gibi işlemcilerde fazla kalıyor ama güçlü işlemci her zaman daha fazla FPS demek. Ryzen 5 serisi ve Intel i5 serisi işlemcilerde bu kartlar için yeterli aslında. Devasa fark var tabii dediğim işlemciyle ama günün sonunda senin için oyun için en önemlisi ekran kartı olacak. Render içinde her iki bileşende çok önemli, oyun içinde işlemcinin önemi büyük elbette. Tamamen bütçene bağlı bileşenleri nasıl seçeceğin.

Ekran kartında tercihim net Nvidia olacak ama yine de teşekkür ederim

Hocam ekran kartına 20k rahat çıkarıyorum, işlemciye de 11k kadar rahat çıkarabilirim ama diğer bileşenlerde işin içinde olduğu için üstüne çıkabilir miyim bilmiyorum, hepsine karar verdikten sonra belli olur gibi duruyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…