20 bin TL'ye hangi iPhone alınmalı?

Bütçe
20k

Axerayn

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İ7 4770 RX 570 (8GB) 8GB RAM 256GB SSD 8GB RAM
Arkadaşlar sorum başlıktaki gibi yeni bir iPhone almak istiyorum. Android istemiyorum açıkçası (Özel bir sebebi yok şuyu kötü falan diye sadece biraz daha Apple tarafıyım.) Sizce şu anda hangi iPhone alınabilir 2. el tarafında? (bütçe 20k)

Arkadaşlar sorum başlıktaki gibi yeni bir iPhone almak istiyorum. Android istemiyorum açıkçası (özel bir sebebi yok şuyu kötü falan diye sadece biraz daha Apple tarafıyım.) Sizce şu anda hangi iPhone alınabilir 2. el tarafında? (bütçe 20k)

12 biraz zorlarsan 13.

15 altı alınmaz bir kere iPhone bütçene göre ikinci el ama sana kalmış.

Alakası yok hala kullanılablirir telefonlar 11 bile hala kullanılıyor 6-7 yıllık cihaz olmasına rağmen.

12 biraz zorlarsan 13.

Alakası yok hala kullanılablirir telefonlar 11 bile hala kullanılıyor 6-7 yıllık cihaz olmasına rağmen.

Hala alınabilir olması her günümüzdeki çoğu şeyi karşılamıyor performans olarak düşüyor sonuçta eğer bütçe arttırabiliyor olsa daha iyisini almasını söylerim.

Hala alınabilir olması her günümüzdeki çoğu şeyi karşılamıyor performans olarak düşüyor sonuçta eğer bütçe arttırabiliyor olsa daha iyisini almasını söylerim.

Ama büyçeye göre normal özellikler bence hocam.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı