50 Bin TL'ye hangi iPhone modeli alınmalı?

By Ghost

Hectopat
Yer
TR
Herkese iyi akşamlar, hocalarım. 50 bin TL bütçem var, bir iPhone almak istiyorum. Sizce ne almalıyım? iPhone telefon ilk defa alacağım, alırken dikkat etmem gereken bir şey var mı? Ve son olarak, sizce 1 ay içinde iPhone fiyatlarına zam gelir mi? Konu biraz uzun oldu, şimdiden yanıtlarınız için çok teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Herkese iyi akşamlar, hocalarım. 50 bin TL bütçem var, bir iPhone almak istiyorum. Sizce ne almalıyım? iPhone telefon ilk defa alacağım, alırken dikkat etmem gereken bir şey var mı? Ve son olarak, sizce 1 ay içinde iPhone fiyatlarına zam gelir mi? Konu biraz uzun oldu, şimdiden yanıtlarınız için çok teşekkür ederim.

iPhone 15 alınabilir belki. Ama size önerim ikinci el Pro modellerine bakmanız. Alternatif olarak bu bütçede sıfır, uzun ömürlü ve güzel Android cihazlar da var.

iPhone 15 alınabilir belki. Ama size önerim ikinci el Pro modellerine bakmanız. Alternatif olarak bu bütçede sıfır, uzun ömürlü ve güzel Android cihazlar da var.
Ben kendim S9+'dan geçtim mesela. Bu zamana kadar çok güzel çalıştı, donma kasma asla yoktu. Sensöründe problem olduğu için elimde patlamasından korktum ve değiştim. Yoksa hâlâ kullanıyordum.

50 bin TL bu zamanda IPhone'a verilecek bir para değil. iPhone alma isteğinizi anlıyorum ancak Pro modelini almadığınız sürece sizin için ölüm gibi. 60 Hz ekran örnek verebilirim mesela. Şahsen o kadar para verdiğim bir telefonun ekranının 60 Hz olmasını istemezdim ben. Samsung S serisine yönelmeniz hem paranızı daha doğru kullanmanız açısından hem de güncel teknoloji açısından daha iyi olur. Ama yine de iPhone istiyorum derseniz 2. el 14 Pro'lara bakabilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı