20 bin TL'ye hazır sistem önerisi

740921

Centipat
Bir hazır kasa almak istiyorum ama 20.000TL civarı olması lazım. Mümkünse biraz ucuza bana oyun oynattırabilecek bir PC lazım.
Ekran kartı NVIDIA olabilir. Fakat birkaç araştırma yaptım AMD modellerinin daha iyi olduğunu söylüyorlar. Çok kafam karıştı.
Yardımcı olur musunuz?

Daha ucuz yollu olarak bu olur yeterde.

Daha ucuz yollu olarak bu olur yeterde.

Bu nasıl acaba daha iyi performans verir mi?

Pahalı+ olarak 4060'ın DLSS+fg avantajı var. Yoksa 7600 ile rakipler. Bir de benim attıgım sistemlerden biri DDR5 13100F olan.

Yani senin attığın daha iyi demek istiyorsun. SSD'yi WD Green olarak ayarladım bir de kasanın dışını değiştirebiliyor muyum acaba pek hoşuma gitmedi de. Kasanın dışının önemli olmadığını biliyorum ama bir kere alıyorum farklı bir modeli içimde kalsın istemiyorum. Özelleştirden baktım fakat yine aynısı vardı kasa dışından, başka sitede aynı kasadan var mıdır acaba.

Yani senin attığın daha iyi demek istiyorsun. SSD'yi WD Green olarak ayarladım bir de kasanın dışını değiştirebiliyor muyum acaba pek hoşuma gitmedi de. Kasanın dışının önemli olmadığını biliyorum ama bir kere alıyorum farklı bir modeli içimde kalsın istemiyorum. Özelleştirden baktım fakat yine aynısı vardı kasa dışından, başka sitede aynı kasadan var mıdır acaba.
Onu bilmiyorum hocam XPG gayet iyi marka güzelde gözüküyor hava akışı yönündende sıkıntı olmaz zaten, bence gerisi önemli degil.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı