20 bin TL'ye hazır sistem önerisi

PORTAKAL_SS

Hectopat
Makaleler
3
Yer
Bursa
Bütçeden farklı olarak uygun fiyatlı en az 144Hz monitörde alacağım. 20.000TL ile alınabilecek en mantıklı sistem ne olur? (oyun için.)

Ağırlıkla CS2, Fortnite gibi oyunlar oynuyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bütçeden farklı olarak uygun fiyatlı en az 144Hz monitörde alacağım. 20.000TL ile alınabilecek en mantıklı sistem ne olur? (oyun için.)

Ağırlıkla CS2, Fortnite gibi oyunlar oynuyorum.

Hocam ikinci el almanızı öneririm ikinci elde 16 k ya falan 6600XTli bir kasa bulabilirsiniz veya 6600 4 k ya da monitör alırsınız

Bende HP Victus 15L var. GTX1650 16 GB RAM ve 512 GB SSD. 18,000 TL almıştım. En son 20,000 civarıydı fiyatları sanırım.

Sadece sistem olsaydı 20k ya ortalama bir şey alınabilir de, içinde monitör varsa zorlar. İkinci el sistemlere de bakabilirsin.

Hocam sorum genel olacak bu tarz konularda pek bir bilgim yok ama üstteki linklerden birisine tıkladım ve o sitede gezerken bu sistemi gördüm. Sistem mesela bu sistemde işlemciyi de i5 12400F yapıp satın almak mantıklı değil mi? Yoksa bir kronik parçası var diye mi önerilmiyor?

Hocam sorum genel olacak bu tarz konularda pek bir bilgim yok ama üstteki linklerden birisine tıkladım ve o sitede gezerken bu sistemi gördüm. Sistem mesela bu sistemde işlemciyi de i5 12400F yapıp satın almak mantıklı değil mi? Yoksa bir kronik parçası var diye mi önerilmiyor?

Aslında mantıklı ama F/P olarak bakınca Ryzen 5 5600 daha mantıklı geldi bana.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı