20 bin TL'ye kadar kasa önerisi

NereplaTV

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Gaming Trio OC RTX 5090
Meslek
Hemşir
Merhaba, başlıkta belirttiğim gibi bir bütçede kasa arıyorum fakat 2 kriter var büyük olması ve 200 mmlik Corsair HXI15000 PSU'yu rahatlıklar içine alabilmesi lazım önerilerinizi bekliyorum.

Örnek olarak şu kasada Max 220mm'ye kadar PSU yazıyor fakat istediğim PSU'nun takıldığı hiçbir forum konusu göremedim ve arada sadece 20 mmlik boşuk kalıyor.

HOcam içinden fanlar çıkmıyor ama bence çok etkileyici ve modlamaya da çok müsait bir showcase kasa. NV5 modelini kullanıyorum ve aşırı memnunum. Sadece fansız gelen bir kasa. Ayrıca bu seriyle birlikte yani nesil Phanteks fanlar var. En büyük özelliği de klasik fanlar gibi 25mm değil 30mm kalınlığı var ve bu da performans olarak artık. Ayrıca fanların yanyana geldiğinde tek parçaymış gibi görünmesini sağlayan köşe aparatları oluyor.

Şöyle bir RGB yükseltme kiti var.

Bu şekilde aşırı gereksiz pahalıya geliyor aslında ama sadece böyle bir set olduğunu da seçenekler arasında sunmak istedim.

Sizin paylaştığınız kasa da hiç fena değil bu arada. İçi tamamen modlanabilir ve sanırım dik ve ters düz şeklinde de kullanılabiliyordu.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı