20 bin TL'ye kadar monitör önerisi

Bütçe
20000

Applebey89

Picopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İphone 15 pro max 1TB + İpad 10. Nesil + Apple Watch Ultra + Macbook Pro M2
Meslek
Yazılım Geliştirici
Merhaba PlayStation 5 için alacağım. Fakat 120 Hz mi 60 Hz mi alsam bilemedim. Amacım çoğu oyunları 4K + HDR oynamak. Şu an evde 1080p 144Hz bir monitörüm var ama sarmamaya başladı o yüzden 20K'ya kadar monitör olur TV olur önerinizi bekliyorum. Bu arada 60 Hz mi alsam 120Hz mi alsam karar veremedim. 60Hz olan çok uygun fiyatlı ürünler var çünkü.

TV mi, monitör mü? İlk buna karar versen daha iyi olur. Hz konusu ise sana bağlı. Oynadığın oyun ve oyunların 4K/120Hz özelliği bulunuyorsa tabii ki 120Hz almalısın. Akıcı görüntü oyun keyfini arttıran bir şeydir.

İşte TV mi monitör mü karar veremiyorum sebebi ise şu televizyon alırsam daha büyük ve 4K bir ekran olacak ve fiyat olarak 5-6k ya patlayacak ama 60Hz olacak. Fakat monitör olursa çok daha pahalı olacak ve büyük ihtimalle 4K olmayacak olsa bile 4K HDR destekli en az 120Hz olan monitörler neredeyse aynı özellikteki TV parası ile denk o yüzden ne yapsam bilemedim öneriniz var mıdır?

İşte TV mi monitör mü karar veremiyorum sebebi ise şu televizyon alırsam daha büyük ve 4K bir ekran olacak ve fiyat olarak 5-6k ya patlayacak ama 60Hz olacak. Fakat monitör olursa çok daha pahalı olacak ve büyük ihtimalle 4K olmayacak olsa bile 4K HDR destekli en az 120Hz olan monitörler neredeyse aynı özellikteki TV parası ile denk o yüzden ne yapsam bilemedim öneriniz var mıdır?

5-6K'lık TV'ler sizi tatmin etmez. Zaten 1080p monitör kullanıyorsun. Sadece boyut artmış olacak. Sen çıtayı yükseltmek istiyorsan en kötü 4K TV alman lazım. Renk kalitesi başarılı modellere bakmamız gerekir.
Monitör işi apayrı bir konu.
Mesela 4K'da önerim bütçene göre bunlar olur. 27 inç ufak gelirse mantıksız seçim olur. Aklınızdaki fikrin net olması şart. Yoksa deniz derya içinde öneri sunmak kafa karıştırır.
Monitör de ısrarcıysan ve büyük olsun istiyorsan Cooler Master GM34-CWQA ARGB Monitör bunu da tavsiye ederim.

5-6K'lık TV'ler sizi tatmin etmez. Zaten 1080p monitör kullanıyorsun. Sadece boyut artmış olacak. Sen çıtayı yükseltmek istiyorsan en kötü 4K TV alman lazım. Renk kalitesi başarılı modellere bakmamız gerekir.
Monitör işi apayrı bir konu.
Mesela 4K'da önerim bütçene göre bunlar olur. 27 inç ufak gelirse mantıksız seçim olur. Aklınızdaki fikrin net olması şart. Yoksa deniz derya içinde öneri sunmak kafa karıştırır.
Monitör de ısrarcıysan ve büyük olsun istiyorsan Cooler Master GM34-CWQA ARGB Monitör bunu da tavsiye ederim.

Cooler Master çok iyiymiş. HDR desteği var mı acaba?

Cooler Master çok iyiymiş. HDR desteği var mı acaba?

HDR 400 sertifikası var. Yalnız unutma VA panel bu monitör. Artıları ve eksileri kullanıcı profiline göre değerlendirilmeli. İncelemelerini detaylıca izle. Sağlam monitördür. Çok uzun yıllar değiştirme ihtiyacın olmaz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı