20 bin TL'ye küçük ekranlı Android telefon önerisi

whitesz

Centipat
Daha fazla  
Hocam telefon ekranı büyük sevmiyorum ekran küçük olursa daha iyi olur bütçe arttırabilirim(5.000TL). Samsung'un ana ekranı cok hoşuma gitmiyor diğer Android'lerim tasarımları kamera boyutları falan cok hoşuma gitmiyor önerebileceğiniz telefon var mı? (normalde iOS istiyorum ama fiyatlar cok pahalı yenilenmiş alabilirim)

Hocam telefon ekranı büyük sevmiyorum ekran küçük olursa daha iyi olur bütçe arttırabilirim(5.000TL). Samsung'un ana ekranı cok hoşuma gitmiyor diğer Android'lerim tasarımları kamera boyutları falan cok hoşuma gitmiyor önerebileceğiniz telefon var mı? (normalde iOS istiyorum ama fiyatlar cok pahalı yenilenmiş alabilirim)

Yenilenmiş telefon almayın sakın. Eğer iOS istiyorsanız 25.000TL bütçeyi zorlasan bile ortalama bir iOS alamazsın. 2.el bakman lazım. Sıfır olarak tek çâren Samsung gibi. Emin misin Samsung istemediğine?

Yenilenmiş telefon almayın sakın. Eğer iOS istiyorsanız 25.000TL bütçeyi zorlasan bile ortalama bir iOS alamazsın. 2.el bakman lazım. Sıfır olarak tek çâren Samsung gibi. Emin misin Samsung istemediğine?

Hocam kafam karıştı Honor 90 iyi midir?
Ekranı küçük telefon yok denecek kadar az önerin var mı?

Hocam kafam karıştı Honor 90 iyi midir?
Ekranı küçük telefon yok denecek kadar az önerin var mı?

Bu bütçede Honor 90 hayatta alınmaz. Ben Honor 90ı 15.000 bütçesi olana bile ara sıra öneriyorum. Hem Honor 90 6,7 inç. Büyük değil mi?
Eğer Samsung olur dersen s23.
Samsung olmaz dersen 2.el iPhone düz modellere bak ama o paraya iPhone 12 2.eli satılıyor ve iPhone 12 devri bitti, gelecek senenin iPhone 11i oldu artık.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı