20 bin TL'ye monitör dahil sistem önerisi

Monitörsüz şöyle bir önerim var fakat limiti arttıramam dersen kaç Hz kaç MS ve hangi çözünürlükteistediğini söylemen lazım.

Farketmez mönitörlü olsun
O zaman 1080P 144HZ 1Ms monitör bakıyorum yanınada güncellik için 3050 8GB veya daha düşük fiyata kas gücü neredeyse 3050 ile aynı olan 1660, Ti(ucuz olmasının sebebi daha eski olması RT açınca 10 FPS'e yakın bir kötü performans vermesi VRAM'inin az olması DLSS-Frame Generation desteklememesi sayılabilir) isterseniz aynı fiyatlara canavar gibi 2.el sistem bakabilirsiniz.

Hocam ikinci el monitörden hayır gelmez.(Bir süre Bilgisayarcıda çıraklık yaptım hiç monitör tamirine girmedim ama verdiğimiz hiçbir monitörden hayır gelmedi hep suçu alan kişiye mâl ettiği için kavga edip ayrıldım.)

O zaman 1080P 144HZ 1Ms monitör bakıyorum yanınada güncellik için 3050 8GB veya daha düşük fiyata kas gücü neredeyse 3050 ile aynı olan 1660, Ti(ucuz olmasının sebebi daha eski olması RT açınca 10 FPS'e yakın bir kötü performans vermesi VRAM'inin az olması DLSS-Frame Generation desteklememesi sayılabilir) isterseniz aynı fiyatlara canavar gibi 2.el sistem bakabilirsiniz.

Hocam ikinci el monitörden hayır gelmez.(Bir süre Bilgisayarcıda çıraklık yaptım hiç monitör tamirine girmedim ama verdiğimiz hiçbir monitörden hayır gelmedi hep suçu alan kişiye mâl ettiği için kavga edip ayrıldım.)
Sıfır attım. Dandik model lakin. Kasayı kaçırmasın maksat arkadaş.

Sıfır attım. Dandik model lakin. Kasayı kaçırmasın maksat arkadaş.
Evet attığınız 0 ve nispeten ucuz bir ürün fakat 100hz ile 75hz arasındaki fark devede kulak gibi ileride tekrar upgrade yapmak durumunda kalabilir.

Evet attığınız 0 ve nispeten ucuz bir ürün fakat 100Hz ile 75Hz arasındaki fark devede kulak gibi ileride tekrar upgrade yapmak durumunda kalabilir.

Bu fiyatlarda sıfır kasa monitor dahil almak mantıklı değil zaten. Yapacak bir şey yok bütçeye göre anca önermiş. Toplam 25k olsa 5K monitor 20k da kasa daha iyi olabilirdi. Klavye vs elinde var anlaşılan zaten.

Bu fiyatlarda sıfır kasa monitor dahil almak mantıklı değil zaten. Yapacak bir şey yok bütçeye göre anca önermiş. Toplam 25k olsa 5K monitor 20k da kasa daha iyi olabilirdi. Klavye vs elinde var anlaşılan zaten.

Evet o şekilde daha iyi olabilirdi benim de dediğim gibi ama bu fiyata ikinci elde canavar sistem alıp ortalama 3000'e iyi bir sıfır montior alabilir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı