20 bin TL'ye NVIDIA ekran kartlı sistem önerisi

Performans testleri:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam genel olarak yazılım editle daha çok uğraşıyorum arada bir bana LoL attırsa yeterli kardeşim Forza hastası biraz bir de AMD'nin ekran kartı yazılımı konusunda NVIDIA kadar başarılı olmadığını öğrendim bilemiyorum arada kaldım.

AMD şu an iyi durumda, AMD de kullandım sorun yaşamazsin yeni nesil kartlarda, AMD kartlara laf edenlerin çoğu kullanmamış kişiler.

AMD şu an iyi durumda, AMD de kullandım sorun yaşamazsin yeni nesil kartlarda, AMD kartlara laf edenlerin çoğu kullanmamış kişiler.

6xxx serisi çok iyi değil. Optimize edilmemiş DX11 oyunlarında Shader yüklenmiyor ve Micro Sluttring oluyor. Ancak RX 7xxx serisinde bu sorun çözüldü.

Hocam genel olarak yazılım editle daha çok uğraşıyorum arada bir bana LoL attırsa yeterli kardeşim Forza hastası biraz bir de AMD'nin ekran kartı yazılımı konusunda NVIDIA kadar başarılı olmadığını öğrendim bilemiyorum arada kaldım.

Kanka GTX 1650 falan atmışlar hiç düşünme bile benim kasam gözden kaçmış gibi bir daha atıyorum
AMD RYZEN 5500-GIGABYTE RTX 4060 EAGLE OC 8GB-GIGABYTE A520M H-KIOXIA 500GB-16GB Ram Uygun Fiyatları ile Tebilonda
5600'lu modeli 23K falan, konunun ilk sayfasında sistemdeki her şeyi detaylı açıkladım bir bak ona.

6xxx serisi çok iyi değil. Optimize edilmemiş DX11 oyunlarında shader yüklenmiyor ve Micro sluttring oluyor. Ancak RX 7xxx serisinde bu sorun çözüldü.

Bir süre 6700 kullandım bu sorun yaşamadım ama NVIDIA istemiş zaten AMD sokmuyorum bu yuzden.

Kanka millet saçma saçma kasalar atıyor, ilk sayfada PSU'suna kadar söyledim kasanın parça kalitesi maximum düzeyde gözden kaçmış herhalde, benim önerim bu attığım kasa, hem ileridede upgrade edebilecek PSU ve anakartta yeterli upgrade için.

https://www.gaming.gen.tr/urun/359769/vulcan-4060-amd-ryzen-5-5500-mpk-galax-

İşlemciyi 5600 yapıp anakartı 550'ye yükseltmeyi düşünüyorum 25k ya geliyor bu fiyata bu sistem iyi mi sizce?

Bu sistemi almanı önermem, hala benim attığım sistem daha öne çıkıyor. 25kya cikabiliyorsan benim attığım sistem 5600lu model 23k, o 2kyı ona ekle Corsair veya başka bi marka yaparsın ramleri

RAM'leri XPG D35 yaparsa daha iyi olur.

Şimdi yazdım onu, o attığı 5600'lu sisteme 25k vereceğine, bu kasanin fiyatını 25k yapıp RAM'leri değişir. Bence daha mantıklı

https://www.gaming.gen.tr/urun/359769/vulcan-4060-amd-ryzen-5-5500-mpk-galax-

İşlemciyi 5600 yapıp anakartı 550'ye yükseltmeyi düşünüyorum 25k ya geliyor bu fiyata bu sistem iyi mi sizce?

Dostum bir de şimdi 25'e çıktın biri dicekki 27 yap bunu al vs. Uzayıp gidecek bunun sonu yok biliyoruz hepimiz yaşadık, kararı sen ver benim kasanın YT incelemeside var, izle sonra karar ver.

Şimdi yazdım onu, o attığı 5600'lu sisteme 25k vereceğine, bu kasanin fiyatını 25k yapıp RAM'leri değişir. Bence daha mantıklı

Dostum bir de şimdi 25'e çıktın biri dicekki 27 yap bunu al vs. Uzayıp gidecek bunun sonu yok biliyoruz hepimiz yaşadık, kararı sen ver benim kasanın YT incelemeside var, izle sonra karar ver.
Tamam hocam bunda karar kılıyorum yardımlarınız için çok çok teşekkürler hepinize.Son olarak özelleştirmelerde ne yapayım şunu şunu değiş acayip fark eder dediğiniz şeyleri paylaşırmısınız?

Tamam hocam bunda karar kılıyorum yardımlarınız için çok çok teşekkürler hepinize. Son olarak özelleştirmelerde ne yapayım şunu şunu değiş acayip fark eder dediğiniz şeyleri paylaşır mısınız?

Hocam benim attığım kasayı almaya karar verdiyseniz, RAM ve SSD değişebilirsin 5600'lü modeli 23K 2K ekleyebilirsen bu ikisini değiş zaten kasada değieşcek başka bir şey yok anakart PSU falan gayet sağlam RAM ve SSD de ilk partide götürür zaten. RAM ve SSD'yi sona bırakıp sıvı soğutma almanıda tavsiye edebilirim malum havalar sıcak.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı