20 bin TL'ye tablet önerisi

onebilge

Decapat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar kardeşime tablet bakıyorum. 8. sınıf 20.000 TL bütçemiz var. Hem ders çalışırken kullansın hem de biraz oyun oynarken keyif alsın zevkli oynasın donma kasma yapmasın. Şu anlık Samsung Galaxy Tab S10FE ve Apple A16 arasındayız ama Samsung'un işlemcisi 7 yıl güncelleme garantisi vermesine rağmen performansı Snapdragon 8300 göre çok geride kalıyor. Ne önerirsiniz?

Bütçe azıcık çıkar mı?

Merhaba arkadaşlar kardeşime tablet bakıyorum. 8. sınıf 20.000 TL bütçemiz var. Hem ders çalışırken kullansın hem de biraz oyun oynarken keyif alsın zevkli oynasın donma kasma yapmasın. Şu anlık Samsung Galaxy Tab S10FE ve Apple A16 arasındayız ama Samsung'un işlemcisi 7 yıl güncelleme garantisi vermesine rağmen performansı Snapdragon 8300 göre çok geride kalıyor. Ne önerirsiniz?
aynı sebeplerden bende tab s10fe plus aldım gayet memnunum bütçe çıkarsa iyi olabilir.

Aynı sebeplerden bende Tab S10FE Plus aldım gayet memnunum bütçe çıkarsa iyi olabilir.

Plus'ta sadece ekranı büyüyor diye biliyorum bütçe bu kadar yani.

Bütçe azıcık çıkar mı?

Aslında bu epey iyiymiş ama çıkabileceğini zannetmiyorum bir de idefix nasıl satıcı daha önce oradan hiç alışveriş yapmadım güvenilir mi?

Arkadaşlar Lenovo önerir misiniz?

Aslında bu epey iyiymiş ama çıkabileceğini zannetmiyorum bir de idefix nasıl satıcı daha önce oradan hiç alışveriş yapmadım güvenilir mi?

Güvenilirdir.

Oyun performansı iyi mi kankam.

Gayet yerinde PUBG denemedim ama Wild Rift'te bayağı başarılı, ekran 90 Hz şarjı biraz hızlı gidiyor gibi onun harici ekran avantajı çok iyi oyun ağırlıklı olacaksa aynı şeyleri daha da iyi karşılayan Honor Pad V9 var bu yaz tablet araştırmaktan gözüm kör olmuştu oradan biliyorum ayrıca derste çalışılıyor not için avantajlı ayrıca 144Hz ve IMAX desteği var. Honor bilinmedik marka sanmayın zamanında Huawei'nin alt markasıydı sonradan tekleşip marka oldu. Ama ekranı 11.5 inch büyük boy takıntınız falan varsa Tab S10 FE Plus alabilirsiniz bir yandan da Honor'dan not tutma konusunda Samsung daha gelişmiştir. İyi Sosyaller dilerim.

Hocam tek değişen boy değil emin olun şuan unuttum ama baya özellik değişiyordu.

önermem çoğu modelinin kalemi pilli oluyor ve pilleri bulması zor. Lenova tab ideapro gibi bir model vardı belki ona bakılabilir ama dediğim gibi.

Son düzenleme:
Gayet yerinde PUBG denemedim ama Wild Rift'te bayağı başarılı, ekran 90 Hz şarjı biraz hızlı gidiyor gibi onun harici ekran avantajı çok iyi oyun ağırlıklı olacaksa aynı şeyleri daha da iyi karşılayan Honor Pad V9 var bu yaz tablet araştırmaktan gözüm kör olmuştu oradan biliyorum ayrıca derste çalışılıyor not için avantajlı ayrıca 144Hz ve IMAX desteği var. Honor bilinmedik marka sanmayın zamanında Huawei'nin alt markasıydı sonradan tekleşip marka oldu. Ama ekranı 11.5 inch büyük boy takıntınız falan varsa Tab S10 FE Plus alabilirsiniz bir yandan da Honor'dan not tutma konusunda Samsung daha gelişmiştir. İyi sosyaller dilerim.

Hocam tek değişen boy değil emin olun şu an unuttum ama bayağı özellik değişiyordu.

Önermem çoğu modelinin kalemi pilli oluyor ve pilleri bulması zor. Lenovo Tab ideapro gibi bir model vardı belki ona bakılabilir ama dediğim gibi.

Honora bende baktım özellikleri çok daha iyi gözüküyor ama pek bilinmiyor ve Samsung kadar eski olmadığı için cihaz kaç yıl işimizi götürür bilemiyorum o tarz cihazlarda genelde 1 yıl sonra epey performans düşüşü olur diye düşünüyorum ve kullanan görmediğim için yorum bulamıyorum. Sanırım güncelleme garantisi verdiği için SF10FE alırız. Saolsın kankam.

Honora bende baktım özellikleri çok daha iyi gözüküyor ama pek bilinmiyor ve Samsung kadar eski olmadığı için cihaz kaç yıl işimizi götürür bilemiyorum o tarz cihazlarda genelde 1 yıl sonra epey performans düşüşü olur diye düşünüyorum ve kullanan görmediğim için yorum bulamıyorum. Sanırım güncelleme garantisi verdiği için SF10FE alırız. Saolsın kankam.

Ne demek yararım dokunduysa ne mutlu hocam.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı