20 bin TL'ye tablet önerisi

Ekran paylaşımı vb. bir sürü nimet var. S10 FE+ alma, çok kazık tablet. S10 FE'de aynı şekilde. Samsung eğitim indirimi ile Samsung Tab S11 almaya bakın.

Ekran paylaşımı vb. bir sürü nimet var. S10 FE+ alma, çok kazık tablet. S10 FE'de aynı şekilde. Samsung eğitim indirimi ile Samsung Tab S11 almaya bakın.

Dediğiniz gibi S11 güzel olur ancak 20 bile zar zor çıkıyor ben normalde 2. el S10FE+ bakıyordum taksitle fiyatin arttığını görünce aile büyükleri 0 alma derdine düştüler.

Gerçekten güzelmiş bunu sorayım. Nedense anlamadığım S9 S10 serisinden iyi, s9FE S10FE arasında cok az bir fark varmış açıkçası saçma geldi. S10FEnin tek özelliği 7 sene guncelleme garantisi olması gibi.

Nedense anlamadığım S9 S10 serisinden iyi, S9FE S10FE arasında cok az bir fark varmış açıkçası saçma geldi. S10FE'nin tek özelliği 7 sene guncelleme garantisi olması gibi.

Galaxy Tab S9 serisi genel olarak güzel. Snapdragon 8 Gen 2 gibi çok iyi bir işlemci var. Galaxy Tab FE serisi düşük bütçeli cihazlar olarak çıkıyor, haliyle ekranları çok iyi değil ve işlemcileri düşük.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı