20 bin TL'ye yazılım ve oyun için PC önerisi

pc amatörü

Decapat
Katılım
11 Temmuz 2021
Mesajlar
27
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba arkadaşlar, :) benim 20 bin TL'lik bir limitim var çoğu oyunları kaldırabilecek masaüstü bilgisayara ihtiyacım var. Böyle hem oyun oynayacağım, video falan çekebileceğim biraz da yazılıma yönelmek istiyorum. Bilgisayar tavsiyesi olan var mı, yardımcı olabilir mi? Şimdiden teşekkür ederim.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam arkadaş yazılım vesaire diyor NVIDIA daha mantıklı seçim olacaktır.
Amd yazılım konusunda son yıllarda çıkardığı Ekran kartlarında çok iyi atılımlar yaptı. Ben sürücü desteği ve Radeon Software arayüzü için bile amd Ekran kartı tercih ederdim.
 
Hocam arkadaş yazılım vesaire diyor NVIDIA daha mantıklı seçim olacaktır.

AMD yazılım konusunda son yıllarda çıkardığı ekran kartlarında çok iyi atılımlar yaptı. Ben sürücü desteği ve Radeon Software arayüzü için bile AMD ekran kartı tercih ederdim.

Peki bu sistem karşılıyor mu?
 
Merhaba, ben de bilgisayar tavsiyesi ararken buraya denk geldim. Yazılıma yeni yöneleceksen ve bunun için uzun süre tekrar bilgisayar alma ihtiyacı hissetmek istemiyorsan şu aşamada intel i5+ ve nvidia seçmeni öneririm. Detayında; IDE'ler kullanacaksın, sanallaştırmalar yapacaksın ve build alacaksın. Tüm bunlar intel'in uzmanlık alanı. nvidia ile de oyun oynarsın yada cuda kullanırsın sana kalmış.
 

Geri
Yukarı