20 GB kaç dakikada iner?

Doğruları söylemiş.

Dini değerlere ve terimlere saygıdan bahsediyorum. Bunun tartışması olmaz.

Dünya hayatının aldattığı, dinlerini bir oyuncak ve eğlence edinen kimseleri bir tarafa bırak. Yaptıkları sebebiyle hiç kimsenin bir felâket yaşamaması için Kur’an ile nasihat et. O kimse için, Allah’tan başka ne koruyucu vardır ne de şefaatçi! O, bütün varını fidye olarak verse, yine de ondan kabul edilmez. Onlar, yapıp ettikleri yüzünden felâkete sürüklenmiş kimselerdir. İnkâr ettiklerinden dolayı onlar için kaynar sudan ibaret bir içecek ve elem verici bir azap vardır. (En’âm Suresi/70.Ayet)

Dini değerlere ve saygıdan bahsediyorum.Bunun tartışması olmaz.

Dünya hayatının aldattığı, dinlerini bir oyuncak ve eğlence edinen kimseleri bir tarafa bırak. Yaptıkları sebebiyle hiç kimsenin bir felâket yaşamaması için Kur’an ile nasihat et. O kimse için, Allah’tan başka ne koruyucu vardır ne de şefaatçi! O, bütün varını fidye olarak verse, yine de ondan kabul edilmez. Onlar, yapıp ettikleri yüzünden felâkete sürüklenmiş kimselerdir. İnkâr ettiklerinden dolayı onlar için kaynar sudan ibaret bir içecek ve elem verici bir azap vardır. (En’âm Suresi/70.Ayet)

Abarttınız.

Onu demiyorum dostum, adam sadece "vahiyle mi inecek internet hızın bize" dedi. Hatta düşünürsek vahiyle inmesi mümkün değil dedi. Yani dine karşı bir şey yok.
Tabii anlam olarak karşılıyor da,böylece kullanılmasının doğru olmadığı kanaatindeyim.Türkiyede neler olmuyor ki, Miraç Asansör diye bir şirket bile var.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı