20 günde en hızlı net nasıl artar?

kertakon

Hectopat
Daha fazla  
AYT'den şu an 7-10 net arası yapıyorum çoğuda mat oluyor geri kalan fizik biyoloji ve kimya neredeyse sıfır. 20-21 gün süre kaldı çok yüksek bir hedefim yok 15-20 arası olsa gayet yeterli fix çıkan basit konulara çalışarak yapılababilir mi? Çalışmam gereken veya uzak durmam gereken konuları önerebilri misiniz? Teşekkürler.

En geç yarın bunun ile alakalı makale gibi bir şey yazacağım uzun ve detaylıca. Şimdi kısa bir şekilde özetlemek gerekirse 20 günde ayt fen netlerini gerçekçi olalım en fazla 20 nete ulaştırabilirsin. AYT biyolojiyi ezber yapıp her gece uyumadan okuyarak. Kimya'yı da biyolojiye benzer olarak ama gece yatmadan önce 2-3 soru çözerek yapmalısın. Günde 1-2 ünite bitirmeye dikkat et konu anlatımı izle sonrasında soru bankasına aban.

En geç yarın bunun ile alakalı makale gibi bir şey yazacağım uzun ve detaylıca. Şimdi kısa bir şekilde özetlemek gerekirse 20 günde AYT fen netlerini gerçekçi olalım en fazla 20 nete ulaştırabilirsin. AYT biyolojiyi ezber yapıp her gece uyumadan okuyarak. Kimya'yı da biyolojiye benzer olarak ama gece yatmadan önce 2-3 soru çözerek yapmalısın. Günde 1-2 ünite bitirmeye dikkat et konu anlatımı izle sonrasında soru bankasına aban.

15-20 derken Total neti kastetmiştim hocam😅 yani AYT fenden garanti olsun dersem 13-15 net yeterli. Ezberim oldukça kuvvetlidir hocam heyecan ve panik yapan biride değilimdir o yüzden biyolojiye diğerlerine göre biraz daha kolay gözüyle bakıyorum fiziktede aynı şekilde mantığım kuvvetlidir ve diğer derslere göre de daha yüksek net yaparım kimyayı ise Allah'a havale ediyorum TYT'sinden hiç hoşlanmıyordum AYT nasıl olur bilmiyorum. Makalenizi sabırsızlıkla bekliyorum hocam umarım her yıl soru çıkan basit konularada yer verirsiniz 🙏

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı