20 günde sayısal neti nasıl arttırılır?

burak035

Centipat
Daha fazla  
1 şey sormak istiyorum AYT'de 30 nete ihtiyacım var. Matematik 10 fende 20 yapsam olabilir mi?
1- AYT matematik en kolay 10 nete nasıl cıkarım?
2- Fizik kimyada 6 7 net nasıl yapabilirim?

1 şey sormak istiyorum AYT'de 30 nete ihtiyacım var. Matematik 10 fende 20 yapsam olabilir mi?
1- AYT matematik en kolay 10 nete nasıl cıkarım?
2- Fizik kimyada 6 7 net nasıl yapabilirim?

AYT matematikte kesinlikle logartima ve diziler konularına çalışın AYT matematiğin en kolay net getiren konuları.

1- Temel Kavramlar, EBOB-EKOK, Bölme-Bölünebilme, Mantık, PKOB. Ama hepsi bir arada gelmeyebilir. Dua et.
2- Dua ederek.

AYT matematikte kesinlikle logartima ve diziler konularına çalışın AYT matematiğin en kolay net getiren konuları.
sıralayacak olsan hangi mat konuları koyarsın (15 net için)

1- Temel Kavramlar, EBOB-EKOK, Bölme-Bölünebilme, Mantık, PKOB. Ama hepsi bir arada gelmeyebilir. Dua et.
2- Dua ederek.
kimya fizik te 7 8 net için hangi konular

Sıralayacak olsan hangi mat konuları koyarsın?(15 net için)

Kimya fizikte 7 8 net için hangi konular?

1- 15 net için bu süreden sonra konuların yetişeceğini düşünmüyorum. 10 net bile zor çıkabilir. Belki problemleriniz olabilir ama sona bırakmanız iyi olmamış, geçmiş olsun.
2- Fizikte; Modern Fizik, DCH, BHH, Kepler.
Kimya: Modern Atom Teorisi, Gazlar, Kimyasal Tepkimelerde Hız.
Bu konuların hepsini yetişeceğini sanmıyorum, konuları bitirseniz bile soru çözmekten geçiyor.

Sıralayacak olsan hangi mat konuları koyarsın (15 net için)

Kimya fizik te 7 8 net için hangi konular.

Kimya icin benim onerim.

• Modern atom teorisi.
  • Gazlar.
  • Sivi cozeltiler.
  • Kimyasal tepkimelerde enerji.

7-8 net gelmeyebilir ama bence cikabilecek konulardan en kolaylari bu.

@yushuff mat konusunda ne dusuyosunuz.

Matta ikinci dereceden denklemlere çalışabilirsiniz kolay konudur bir de ilk 10 soru için çalışma yapabilirsiniz limit ve süreklilik konusuna bakabilrisinz ayrıyeten çok kolay mı bilemem ama çok zor bir konu değildir. Sıfırdan sonsuza matematik diye bir kanal var AYT mat kampı var 14 günde videoları konulara göre kısa oraya bakabilirsiniz ama deneyin önce anlıyor musunuz diye yoksa başka kanallara bakabilirsiniz kimyada modern atom teorisi ve kimyasal tepkimlerde enerji konuları kolay denebilir

Matta ikinci dereceden denklemlere çalışabilirsiniz kolay konudur bir de ilk 10 soru için çalışma yapabilirsiniz limit ve süreklilik konusuna bakabilrisinz ayrıyeten çok kolay mı bilemem ama çok zor bir konu değildir. Sıfırdan sonsuza matematik diye bir kanal var AYT mat kampı var 14 günde videoları konulara göre kısa oraya bakabilirsiniz ama deneyin önce anlıyor musunuz diye yoksa başka kanallara bakabilirsiniz
sizce 25 30 net hayalmi . bio bitmek üzere fizik kimya kaldı 20 25 net yapabilir miyim acaba

@jessepinkman122

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı