%20 indirimle Mount & Blade II: Bannerlord alınır mı?

smire0

Femtopat
Daha fazla  
Mount & Blade II: Bannerlord almayı düşünüyordum ilkbahar indirimlerinde indirime girer diye bekledim. Heyecenla ne kadar indirime girdiğine baktım ve %20 olduğunu görünce biraz üzüldüm. Başka bir yerde ya da başka bir zamanda daha uyguna alabilir miyim? Şimdi almam makul olur mu?

Gamepasste var oyun bence para verip alma. Zaten oyunun ilk 50 saati falan güzel. Kütüphanende dursa öyle ekstrem sevmezsen oyunu bir yerden sonra boş gelmeye başladığı için keşke gamepassten alsaydım dersin. Bende öyle oldu.

Game Pass de var oradan oynayabilirsin bence oyun fiyatları bu kadar pahalıyken Game Pass'den oynamak daha mantıklı olur. Tabii eğer ben oyuna 200 saat gömerim aylarca sıkılmadan oynarım diyorsan alabilirsin.

Game Pass aldım Bannerlord yüklüyorum şu anda, sağ olun.
Xbox Gamepass üzerinde oynayabilirsiniz. Aylık 30tl, hem sadece bannerlord da yok.
Gamepasste var oyun bence para verip alma. Zaten oyunun ilk 50 saati falan güzel. Kütüphanende dursa öyle ekstrem sevmezsen oyunu bir yerden sonra boş gelmeye başladığı için keşke gamepassten alsaydım dersin. Bende öyle oldu.
Game Pass de var oradan oynayabilirsin bence oyun fiyatları bu kadar pahalıyken Game Pass'den oynamak daha mantıklı olur. Tabii eğer ben oyuna 200 saat gömerim aylarca sıkılmadan oynarım diyorsan alabilirsin.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı