Omuz sakatsa halter çalışma dumbell sana önerim. Ayarlanabilir bench sehbasi al 5, 10, 15 kilo dumbell al bu süre seni götürür bu 15 kilo hafif gelmeye başladığında daha ağır dumbell al.
55 kilo zaten adam kilo başına 2gr protein alman lazimki kas geliştirebilesin 55x2gr = 110 protein günlük 110 gr protein alman lazım kilon artıkça 2gr hesabıyla hesabla.
Dostum yanlışın var kilo başına 0.8- 1 gr kadar bir protein yeter günde 70 gr alsa yeterli olur, plaj vücudu normal bir insan için gayet yeterlidir. O seviyeye geldikten sonra zaten bir spor salonuna başlar.
Dostum yanlışın var kilo başına 0.8- 1 gr kadar bir protein yeter günde 70 gr alsa yeterli olur, plaj vücudu normal bir insan için gayet yeterlidir. O seviyeye geldikten sonra zaten bir spor salonuna başlar.
Doğru söylüyor yeni başladıysa yeter 1gr ben kendimden örnek verdim o değilde çok masraflı oldu artık bu ülkede vücut geliştirme aylık masraf 2000 lira buluyor
Ege fitness evde spartacus idmanını deneyebilirsin pandemi zamanında uyguladım ev şartlarında gayet iyi bir idman. Bulduğunu yemelisin kilo almak istiyorsan ama boş yağlardan ve karbonhidratlardan kaçınmalısın.
Ege fitness evde spartacus idmanını deneyebilirsin pandemi zamanında uyguladım ev şartlarında gayet iyi bir idman. Bulduğunu yemelisin kilo almak istiyorsan ama boş yağlardan ve karbonhidratlardan kaçınmalısın.
Doğru söylüyor yeni başladıysa yeter 1gr ben kendimden örnek verdim o değil de çok masraflı oldu artık bu ülkede vücut geliştirme aylık masraf 2000 lira buluyor.
Fitnessa gitmen lazım böyle çok bir şey bekleme hele kilon fazlaysa imkansız gibi bir şey.
Bir de benim yaptığım hataya düşme kas yapacağım diye çok ağır girme bugün 240kg legpress girdim belim sakatlandı yatakta yatıyorum tüm gün.
Fitnessa gitmen lazım böyle çok bir şey bekleme hele kilon fazlaysa imkansız gibi bir şey.
Bir de benim yaptığım hataya düşme kas yapacağım diye çok ağır girme bugün 240kg legpress girdim belim sakatlandı yatakta yatıyorum tüm gün.