J Jdixmekzodn Centipat Katılım 19 Haziran 2021 Mesajlar 533 12 Nisan 2022 #21 Shalashaskaa861 dedi: Bitkisel proteine başladım tavuk bile inanılmaz pahalandı. Genişletmek için tıkla... Bitkisel zengin işi diye daha pahalı hocam
Shalashaskaa861 dedi: Bitkisel proteine başladım tavuk bile inanılmaz pahalandı. Genişletmek için tıkla... Bitkisel zengin işi diye daha pahalı hocam
3 377154 Kilopat Katılım 18 Ekim 2020 Mesajlar 2.507 Makaleler 2 Çözümler 83 12 Nisan 2022 #22 Dumbell almak hareket çeşitliliği açısından daha mantıklı bence. Tabii imkanınız varsa ikisini de alın.
Dumbell almak hareket çeşitliliği açısından daha mantıklı bence. Tabii imkanınız varsa ikisini de alın.
teyfik3214 Picopat Katılım 2 Nisan 2022 Mesajlar 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Nisan 2022 #23 Shalashaskaa861 dedi: 10 kiloluk yulaf al makarna pilav tüket bol bol. Omuz sakatlığın nasıl oluştu tam olarak. Genişletmek için tıkla... Çimento kaldırıyordum işimiz o omuz tendon zedelenmiş ): Bıraktım şimdi 1 ay oluyor.
Shalashaskaa861 dedi: 10 kiloluk yulaf al makarna pilav tüket bol bol. Omuz sakatlığın nasıl oluştu tam olarak. Genişletmek için tıkla... Çimento kaldırıyordum işimiz o omuz tendon zedelenmiş ): Bıraktım şimdi 1 ay oluyor.
J Jdixmekzodn Centipat Katılım 19 Haziran 2021 Mesajlar 533 12 Nisan 2022 #24 Bodybuilding.com - Huge Online Supplement Store & Fitness Community! buraya bak antrenman programları beslenme planları var teyfik3214 dedi: Çimento kaldırıyordum işimiz o omuz tendon zedelenmiş ): Bıraktım şimdi 1 ay oluyor. Genişletmek için tıkla... Hocam omuz iyileşene kadar hafif ağırlıkla izometrik haraketler yapmanı öneririm halter işine girme bence
Bodybuilding.com - Huge Online Supplement Store & Fitness Community! buraya bak antrenman programları beslenme planları var teyfik3214 dedi: Çimento kaldırıyordum işimiz o omuz tendon zedelenmiş ): Bıraktım şimdi 1 ay oluyor. Genişletmek için tıkla... Hocam omuz iyileşene kadar hafif ağırlıkla izometrik haraketler yapmanı öneririm halter işine girme bence
Shalashaskaa861 Hectopat Katılım 10 Haziran 2020 Mesajlar 720 Çözümler 3 12 Nisan 2022 #25 teyfik3214 dedi: Çimento kaldırıyordum işimiz o omuz tendon zedelenmiş ): Bıraktım şimdi 1 ay oluyor. Genişletmek için tıkla... İyileştiyse sıkıntı yok ama dikkat et omuz sakatlığı sıkıntılı. Yaşamış biri olarak söylüyorum.
teyfik3214 dedi: Çimento kaldırıyordum işimiz o omuz tendon zedelenmiş ): Bıraktım şimdi 1 ay oluyor. Genişletmek için tıkla... İyileştiyse sıkıntı yok ama dikkat et omuz sakatlığı sıkıntılı. Yaşamış biri olarak söylüyorum.
teyfik3214 Picopat Katılım 2 Nisan 2022 Mesajlar 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Nisan 2022 #26 Jdixmekzodn dedi: Bodybuilding.com - Huge Online Supplement Store & Fitness Community! buraya bak antrenman programları beslenme planları var. Hocam omuz iyileşene kadar hafif ağırlıkla izometrik hareketler yapmanı öneririm halter işine girme bence. Genişletmek için tıkla... Doktora gittim çok az zedelenme var dedi ama şınav çekiyorum ama omuz titiriyor. Shalashaskaa861 dedi: İyileştiyse sıkıntı yok ama dikkat et omuz sakatlığı sıkıntılı. Yaşamış biri olarak söylüyorum. Genişletmek için tıkla... Ağrı yok abi ha güç kayıp titiriyor.
Jdixmekzodn dedi: Bodybuilding.com - Huge Online Supplement Store & Fitness Community! buraya bak antrenman programları beslenme planları var. Hocam omuz iyileşene kadar hafif ağırlıkla izometrik hareketler yapmanı öneririm halter işine girme bence. Genişletmek için tıkla... Doktora gittim çok az zedelenme var dedi ama şınav çekiyorum ama omuz titiriyor. Shalashaskaa861 dedi: İyileştiyse sıkıntı yok ama dikkat et omuz sakatlığı sıkıntılı. Yaşamış biri olarak söylüyorum. Genişletmek için tıkla... Ağrı yok abi ha güç kayıp titiriyor.
Shalashaskaa861 Hectopat Katılım 10 Haziran 2020 Mesajlar 720 Çözümler 3 12 Nisan 2022 #27 Bulabilirsen barfiks demiri çok faydalı olur senin için.
teyfik3214 Picopat Katılım 2 Nisan 2022 Mesajlar 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Nisan 2022 #28 Shalashaskaa861 dedi: Bulabilirsen barfiks demiri çok faydalı olur senin için. Genişletmek için tıkla... Zor ama denerim var mı ucuz bildiğiniz bir site.
Shalashaskaa861 dedi: Bulabilirsen barfiks demiri çok faydalı olur senin için. Genişletmek için tıkla... Zor ama denerim var mı ucuz bildiğiniz bir site.
Shalashaskaa861 Hectopat Katılım 10 Haziran 2020 Mesajlar 720 Çözümler 3 12 Nisan 2022 #29 teyfik3214 dedi: Zor ama denerim var mı ucuz bildiğiniz bir site. Genişletmek için tıkla... Yok maalesef 5 6 sene önce almıştım ben de.
teyfik3214 dedi: Zor ama denerim var mı ucuz bildiğiniz bir site. Genişletmek için tıkla... Yok maalesef 5 6 sene önce almıştım ben de.
teyfik3214 Picopat Katılım 2 Nisan 2022 Mesajlar 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Nisan 2022 #30 Shalashaskaa861 dedi: Yok maalesef 5 6 sene önce almıştım ben de. Genişletmek için tıkla... 600 TL kaldı yetmez mi iş yerinde gelecek o da yani 1 hafta falan.
Shalashaskaa861 dedi: Yok maalesef 5 6 sene önce almıştım ben de. Genişletmek için tıkla... 600 TL kaldı yetmez mi iş yerinde gelecek o da yani 1 hafta falan.