F4ST3R Hectopat Katılım 18 Mart 2021 Mesajlar 589 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Haziran 2021 #141 Umarım ihtiyacı olana çıkar.
Better Call Me Picopat Katılım 5 Aralık 2020 Mesajlar 544 Çözümler 4 Yer Uzay Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Haziran 2021 #142 Tortue dedi: Cloudflare üzerinden ücretsiz alabilirsin. Genişletmek için tıkla... Hocam veritabanı adresiniz nedir acaba ?
Tortue dedi: Cloudflare üzerinden ücretsiz alabilirsin. Genişletmek için tıkla... Hocam veritabanı adresiniz nedir acaba ?
Tortue Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Aralık 2018 Mesajlar 6.140 Makaleler 1 Çözümler 19 Yer İstanbul 29 Haziran 2021 #143 Better Call Me dedi: Hocam veri tabanı adresiniz nedir acaba? Genişletmek için tıkla... Doğrudan bir veri tabanı adresimiz yok güvenlik sebebiyle de uzak erişimlere kapalı durumda.
Better Call Me dedi: Hocam veri tabanı adresiniz nedir acaba? Genişletmek için tıkla... Doğrudan bir veri tabanı adresimiz yok güvenlik sebebiyle de uzak erişimlere kapalı durumda.
Better Call Me Picopat Katılım 5 Aralık 2020 Mesajlar 544 Çözümler 4 Yer Uzay Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Haziran 2021 #144 Tortue dedi: Doğrudan bir veri tabanı adresimiz yok güvenlik sebebiyle de uzak erişimlere kapalı durumda. Genişletmek için tıkla... Wordpress'ten bir şey deneyecektim de ondan kuramadım, anladım teşekkürler.
Tortue dedi: Doğrudan bir veri tabanı adresimiz yok güvenlik sebebiyle de uzak erişimlere kapalı durumda. Genişletmek için tıkla... Wordpress'ten bir şey deneyecektim de ondan kuramadım, anladım teşekkürler.
S Steve Rogers Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Nisan 2020 Mesajlar 4.101 Makaleler 5 Çözümler 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek . 29 Haziran 2021 #145 Paneldeki SSL sekmesine girerken böyle diyor. Ayrıca siteye girerken yine hata aldım. "HTTPS" olmasına rağmen.
Paneldeki SSL sekmesine girerken böyle diyor. Ayrıca siteye girerken yine hata aldım. "HTTPS" olmasına rağmen.
Better Call Me Picopat Katılım 5 Aralık 2020 Mesajlar 544 Çözümler 4 Yer Uzay Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Haziran 2021 #146 Steve Rogers dedi: Eki Görüntüle 1090020 Paneldeki SSL sekmesine girerken böyle diyor. Ayrıca siteye girerken yine hata aldım. "HTTPS" olmasına rağmen. Eki Görüntüle 1090021 Genişletmek için tıkla... Ayrıntıları göster yine de gir deyin.
Steve Rogers dedi: Eki Görüntüle 1090020 Paneldeki SSL sekmesine girerken böyle diyor. Ayrıca siteye girerken yine hata aldım. "HTTPS" olmasına rağmen. Eki Görüntüle 1090021 Genişletmek için tıkla... Ayrıntıları göster yine de gir deyin.
S Steve Rogers Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Nisan 2020 Mesajlar 4.101 Makaleler 5 Çözümler 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek . 29 Haziran 2021 #147 Better Call Me dedi: Ayrıntıları göster yine de gir deyin. Genişletmek için tıkla... Onu biliyorum zaten, amaç onu yapmadan girebilmek.
Better Call Me dedi: Ayrıntıları göster yine de gir deyin. Genişletmek için tıkla... Onu biliyorum zaten, amaç onu yapmadan girebilmek.
Tortue Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Aralık 2018 Mesajlar 6.140 Makaleler 1 Çözümler 19 Yer İstanbul 30 Haziran 2021 #148 Steve Rogers dedi: Eki Görüntüle 1090020 Paneldeki SSL sekmesine girerken böyle diyor. Ayrıca siteye girerken yine hata aldım. "HTTPS" olmasına rağmen. Eki Görüntüle 1090021 Genişletmek için tıkla... SSL'yi az once yapilandirdim, dakikalar icerisinde tekrar deneyin islem tamam.
Steve Rogers dedi: Eki Görüntüle 1090020 Paneldeki SSL sekmesine girerken böyle diyor. Ayrıca siteye girerken yine hata aldım. "HTTPS" olmasına rağmen. Eki Görüntüle 1090021 Genişletmek için tıkla... SSL'yi az once yapilandirdim, dakikalar icerisinde tekrar deneyin islem tamam.
S Steve Rogers Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Nisan 2020 Mesajlar 4.101 Makaleler 5 Çözümler 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek . 30 Haziran 2021 #149 Tortue dedi: SSL'yi az once yapilandirdim, dakikalar icerisinde tekrar deneyin islem tamam. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim.
Tortue dedi: SSL'yi az once yapilandirdim, dakikalar icerisinde tekrar deneyin islem tamam. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim.
B BayCoder Hectopat Katılım 8 Mart 2021 Mesajlar 533 Makaleler 4 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Haziran 2021 #150 F4ST3R dedi: Umarım ihtiyacı olana çıkar. Genişletmek için tıkla... Çekiliş değil hocam hosting isteyen kişilere @Tortue hocam ücretsiz bir şekilde veriyor.
F4ST3R dedi: Umarım ihtiyacı olana çıkar. Genişletmek için tıkla... Çekiliş değil hocam hosting isteyen kişilere @Tortue hocam ücretsiz bir şekilde veriyor.