20 Mbps internet ile Steam'de düşük indirme hızı

• Konuyu başlatan Woodzy
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 18
  • Görüntüleme 3.643
Kablonet'e veya TurkNet'e geçin altyapı destekliyorsa fiyat/performans en iyisi bence.

Bende Millenicom'a geçecektim 24ay sözleşme var maalesef :( Kablonet ve TurkNet desteklemiyor altyapı zaten yeni geldi geleli 9 ay falan oldu.
Bende Millenicom'a geçecektim 24ay sözleşme var maalesef :( Kablonet ve TurkNet desteklemiyor altyapı zaten yeni geldi geleli 9 ay falan oldu.

Ve Millenicom da 73megabit e kadar hız destekliyormuş altyapım.

Kablonet'e veya TurkNet'e geçin altyapı destekliyorsa fiyat/performans en iyisi bence.

Hocam TurkNet olmasında :D
ne olursa olsun Kablonet kullanan yakınım var bir sıkıntısını daha hiç bahsetmedi onun hakkında pek bir şey söyleyemem. Kendim TurkNet kullanıyorum interneti yoğun kullandığım gün 4 Mbps'e sınırlıyorlar bir ara GTA V indirmiştim o günden beri 16 Mbps'e kilitli :( sözde kotasız işte.
Müşteri hizmetleri ise çok üstün bir hizmet sağlayarak adamın yüzüne kapatıyor.

Hocam TurkNet olmasında :D
ne olursa olsun Kablonet kullanan yakınım var bir sıkıntısını daha hiç bahsetmedi onun hakkında pek bir şey söyleyemem. Kendim TurkNet kullanıyorum interneti yoğun kullandığım gün 4 Mbps'e sınırlıyorlar bir ara GTA V indirmiştim o günden beri 16 Mbps'e kilitli :( sözde kotasız işte.
Müşteri hizmetleri ise çok üstün bir hizmet sağlayarak adamın yüzüne kapatıyor.

Bilmem çoğu internet sağlayıcısını kullandım en F/P TurkNet gibi geldi hiç sıkıntı çekmedim 10 mb/sn indiriyor (90 megabit hız testi). Modemi de değiştirdim iyi modem ama ben çoğu kopma sıkıntılarının modemden olduğunu düşünüyorum sıkıntınız modemden olabilir.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı