20 Mbps vs 4.5G mi?

• Konuyu başlatan Brance
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 5
  • Görüntüleme 2.242
Kaliteye bağlı. ADSL kalitesiz olduğu zaman da çekilmiyor. 4.5G'de çok kullanan oldu mu çekilmez. Ben telefonumun internetiyle oyun oynuyorum bir süredir. FPS oyunlar oynamıyorsanız öneririm. Rahatça Dota2 oynuyorum ki SuperBox daha hızlı internet sunuyor. Turkcell'li iseniz internet hız testi yaparsanız ne kadar hız alabileceğiniz hakkında az buçuk bir fikriniz olur. Fiyatları biraz tuzlu açıkçası. Stabil olur neden olmasın? 4.5G sizin kullandığınız yavaşlıkta değil. Stabil olsun diye limitli. İstanbul'da Vodafone 8Mbps veriyordu, Turkcell'de değişken 30Mbps görürken, Fethiye'de sabit 60Mbps alıyorum. Hava şartları kötü olduğunda da problem çıkarmadığını gördüm. 60-70 ping alacağına 100 ping alabilirsin ama.
İstanbul diye genellediğime bakmayın çok değişken olabilir değerler. Örneğin yazın ben Fethiye'de daha düşük hız alacağıma eminim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı