20 TL cüzdan kodu nereden alınmalı?

20tl=20tl mantık bu şekildedir. 1-2tl kar edeceğim diye burda adını anamayacağım (bknz:Technopat.net kuralları) bazı sitelere bulaşmanızı tavsiye etmem.

İnternet üzerinden alırsanız 20 TL için en fazla 50 kuruş falan indirim olur. Sizce bu kadar indirim için uğraşmaya gerek var mı? Alın Steam'den gitsin.

GameSatıs'da 19 TL civarı. Burası güvenilir değil midir?
Tamamdır. Direkt Steam'den alıyorum öyleyse.
Mesajınızı kaldırmanızı tavsiye ederim. Aksi halde sistem kendisi silicektir veyahut ban yiyebilirsiniz.

Mesajınızı kaldırmanızı tavsiye ederim. Aksi halde sistem kendisi silicektir veyahut ban yiyebilirsiniz.
1630505615255.png

Sadece bu siteler yasaklı hocam. Ayrıca güvenilir olup olmadığını soruyorsanız sıkıntı yaşamazsınız.

Eki Görüntüle 1155160
Sadece bu siteler yasaklı hocam. Ayrıca güvenilir olup olmadığını soruyorsanız sıkıntı yaşamazsınız.
Şuan kendim de bakıyordum aynı yere. Bilgilendirmeniz için teşekkürler. Fakat bence hala 1tl için güvenliği riske atmaya değmez :D
Eki Görüntüle 1155160
Bu arada userbenchmark neden yasaklı onu anlayamadım aydınlatabilir misiniz?

Şu an kendim de bakıyordum aynı yere. Bilgilendirmeniz için teşekkürler. Fakat bence hala 1TL için güvenliği riske atmaya değmez :D

Rica ederim hocam. Ayrıca güvenlik konusunda size katılıyorum. İlk mesajımda da belirttiğim gibi bu tarz küçük indirimler için riske girmeye gerek yok. Direk ilk elden satın almak en doğru yol.

Bu arada UserBenchmark neden yasaklı onu anlayamadım aydınlatabilir misiniz?

Bunu bende bilmiyorum. Değerleri doğru göstermiyor olabilir.

Dosya Ekleri

• 1630505996612.png
    1630505996612.png
    11 KB · Görüntüleme: 24
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı