20 TL Pizza Önerisi

İleriye dönük ve upgrade edilebilir olacağını zannetmiyorum 20 TL lik Pizzanın. Ama Fiyat performans açısından BİM e gidip DR oetker pizzası alırdım ben şahsen.

İleriye dönük ve upgrade edilebilir olacağını zannetmiyorum 20 TL lik Pizzanın. Ama Fiyat performans açısından BİM e gidip DR oetker pizzası alırdım ben şahsen.
Aynen kardeşim, BIOS güncellemesi de eski gelir falan. Güncel BIOS flasha atıp fırında ısıtın. Allah Allah oldu olacak Windows 10 Pro kurun. Domino's orta boy alın, dev malzemos tercihim. Şubeden gidip yiyin. Evde pahalı.
2.5 tavuk dürüm, 4 lahmacun yiyebiliyorum.
Ve işin ilginç tarafı 63 kiloyum
Benim rekorum 15 bende mi sorun var

Son düzenleme:
Bana göre pizzanın en lezzetli halinden birisi Margharita Pizza'dır. En ucuz ve pizza sosuyla peynirin tadını en iyi alabileceğin pizzadır.

Hamur olayını çözerseniz kendiniz yapın derim, 5 dk. da tüketeceğim bir şeye 20-40 lira para vermem ben şahsen.
Bir de tost makinası varsa ekmek arasına kaşar peyniri, sucuk doldurulup tost makinasında kızartmak da pizza kadar lezzetli hatta bazılarına göre daha lezzetli bir iştir, fakat bu işler şişmanlatır ona göre.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…