%20 yağ oranı, göbek ve göğüs normal mi?

MasejanTurhan

Yoctopat
Daha fazla  
1 yıl önce vücut geliştirmeye başladım ve bulk yapmayı planlıyordum birkaç hafta öncesine.
Ama yağ oranını ölçünce ilginç bir şekilde %20 çıktı, kollarım ve omuzlarım olması gerektiğinden daha ince. Bütün yağ göbekle göğüslerime toplanmış durumda. (gynecomastia)

Sizce hemen cut yapıp kurtulmalı mıyım yoksa diğer kısımlarım için Bulk'a devam mı etmeliyim?

Jinekomasti için yağ oranını indirirsen tişört ile görünmeyecek kadar minimum a indirirsin. Tabii bu dediğim ilk evre ve ikinci evre girişi için çok büyükse çözümü ameliyat. Göbek için ise diyet ve karın çalışmak lazım demem gereken şu vücudun şu an seni rahatsız ediyorsa diyete gir. Etmiyorsa bulk a gir sonra diyete gir.

1 yıl önce vücut geliştirmeye başladım ve bulk yapmayı planlıyordum birkaç hafta öncesine.
Ama yağ oranını ölçünce ilginç bir şekilde %20 çıktı, kollarım ve omuzlarım olması gerektiğinden daha ince. Bütün yağ göbekle göğüslerime toplanmış durumda. (gynecomastia)

Sizce hemen cut yapıp kurtulmalı mıyım yoksa diğer kısımlarım için Bulk'a devam mı etmeliyim?
Emin misin jinekomasti olduğuna çünkü yağ oranın yüksek olduğundan öyle saniyor olabilirsin

Technopat Haberler

Geri
Yukarı