20 yaş altı sokağa çıkma yasağı biter mi?

Bitse de kurtulsak. 2 yaşla kaçırıyorum, yaşım 18.
İyi ki şu yasaklar var diyorum. Yoksa böyle düşünen kişiler sokağa çıkacak belli.

N'olur sağlığınız için azıcık dişinizi sıksanız? 20 yaşındayım. Hatta ilk yasağa ben de takıldım. Ama ben yasaktan önce bile mart ayında kendimi karantinaya almıştım. O zamandan beri neredeyse hiç adam akıllı sokağa çıkmadım. Gezmedim, tozmadım, yürüyüş bile yapmadım.

Peki ben bunu keyfimden mi yaptım? Hayır. Evde oturmak kadar sinir bozucu bir şey yok fakat sağlığımdan daha önemli bir şey de yok.

1 Aralık ile 10 Aralık arasında Pozitif olmam dolayısıyla karantinadaydım. Bu kadar insan ölüyorken dişinizi sıkıp işiniz çok önemli değilse dışarı çıkmayın. 2 gün önce karantinadan çıkmış olmama rağmen tat ve koku kaybı yarı yarıya devam ediyor. Bu da yediğin şeylerden keyif almanı önlüyor.

Ben bu yaş olayını daha mantıklı bir şekilde yapılabileceklerini düşünüyorum. Sonuçta 18 yaşında olan birisi de virüs kapar, 20 yaşında olan birisi de. Yani 19 yaşındaki birisi dışarı çıkamaz, 20 yaşındaki birisi dışarı çıkar. 1 sene de ne değişti?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı