20 yaş iş önerisi

Çıkacaksın dışarı, sora sora bulacaksın işi. İş oturarak internetten aranmaz. Vasfın vardır, diploman, yeterliğin vardır, o zaman bakarsın iş ilanlarına. İyi maaş demek bu devirde minimum 6 bin TL ki o da açlık sınırı. Bu parayıda alman zor.

Çıkacaksın dışarı, sora sora bulacaksın işi. İş oturarak internetten aranmaz. Vasfın vardır, diploman, yeterliğin vardır, o zaman bakarsın iş ilanlarına. İyi maaş demek bu devirde minimum 6 bin TL ki o da açlık sınırı. Bu parayıda alman zor.

Açlık sınırı 7000 TL, yoksulluk sınırı 19.000 TL oldu 😀

Askerliğimi yaptım fakat iyi bir iş bulamıyorum tavsiyeleriniz nelerdir? Maaşı iyi olan bir iş öneririr misiniz?

Vasfın varsa işin kolaylaşır.

Çıkacaksın dışarı, sora sora bulacaksın işi. İş oturarak internetten aranmaz. Vasfın vardır, diploman, yeterliğin vardır, o zaman bakarsın iş ilanlarına. İyi maaş demek bu devirde minimum 6 bin TL ki o da açlık sınırı. Bu parayı da alman zor.

Benim maaşım 8.500'den 11.000'e çıktı. Ona rağmen memnuniyetsizlik var. Minimum12.500 istemiştik. Daha iyi yer gelirse giderim. Kimse kusura bakmasın 6.000 tek maaşla bu devirde para değil. Millet vasıfsız işlerde alıyor 6-7 bini. (hangi işler diyenlere tekstil, halı fabrikalarının vs normal işçi maaşlarına baksın)

Benim maaşım 8.500'den 11.000'e çıktı. Ona rağmen memnuniyetsizlik var. Minimum12.500 istemiştik. Daha iyi yer gelirse giderim. Kimse kusura bakmasın 6.000 tek maaşla bu devirde para değil. Millet vasıfsız işlerde alıyor 6-7 bini. (hangi işler diyenlere tekstil, halı fabrikalarının vs normal işçi maaşlarına baksın)

Hangi işveren o göstersene ailecek başvuralım. Tekstil işinde 6- 7 bin kim alıyor? Öyle bir şey yok asgari ücretin maksimum 1000 TL üstü alınıyor yanlış bilgi sunmayın.

Biz de burada vasıfsızlıktan bahsediyoruz zaten.

Hangi işveren o göstersene ailecek başvuralım. Tekstil işinde 6- 7 bin kim alıyor? Öyle bir şey yok asgari ücretin maksimum 1000 TL üstü alınıyor yanlış bilgi sunmayın.

Keşke yanımda olsa da SS atabilsem. Gaziantep'te tekstil fabrikalarının hepsi asgarinin üzerinde veriyor. Minimum 6bin. Mesaisiyle bacanağım geçen ay 7.500 aldı (halı). Melike tekstilin işçileri 3-4 ay önce grev yaptı 5bini kabul etmediği için.. Çerkezköy'deki *** fabrikamızın şubesinde adamlar geçen ay mesai yaptılar mesai paraları maaşlarından yüksek yattı..

Açlık sınırı 7000 TL, yoksulluk sınırı 19.000 TL oldu 😀

Vasfın varsa işin kolaylaşır.

Hocam çorap işindeyim 7K maaş alıyorum ama çok zor hocam çok stresli bir iş ve geleceğide yok ama maaşı iyi olması dışında bir faydası yok o yüzden başka bir iş arıyorum.

Biz de burada vasıfsızlıktan bahsediyoruz zaten.

Nerede vasıfsız çalıştığına göre değişir. Kalitesiz merdiven altı işletme mi? Kölelik sistemi ile çalışan zincir magazalar mı? Yoksa kaliteli işverenler mi?
çorum fabrikanın mayıs 2022 bordosundan kesit: (çerkezköy nereyse 2 katı)

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    78,4 KB · Görüntüleme: 114

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı