Evet bana göre dünyanın en saçma analizi, oturarak söylememde nasıl bir sakınca var açıklar mısın? Ülkedeki tüm 20 yaşındaki kişileri 3 madde ile genellemek fazla komik. Bundan sonra birine üstü kapalı laf atacağına isim ver, biraz yüreğin olsun.
Sana değildi, sen üstüne niye alındın anlamadım ama hedefi 12'den vurmuşuz galiba. Yazdıklarımı üstüne alınması gereken alınsın zaten başlık sahibine yazdığımı da anlayamamışsın neyse.
Ya bırakın, bunun gibiler > @smithblacksmith kızları dışarıdan izler, iç geçirir... Bir kaç tanışma girişimi sonunda hiçbir şey elde edemez, kızlar tarafından zerre umursanmaz. Umursansa bile kendine layıklar tarafından umursanır.
Ondan bu kadın düşmanlığı bunun. Geç umarım senin pis zihniyetin ileride annene, kız kardeşine başkası tarafından sirayet edilmez. Neticede senin gibi bir zavallının anne ve kardeşi olsa dahi kadın kadındır.
Sana değildi, sen üstüne niye alındın anlamadım ama hedefi 12'den vurmuşuz galiba. Yazdıklarımı üstüne alınması gereken alınsın zaten başlık sahibine yazdığımı da anlayamamışsın neyse.