20 yaş kızlar vs 20 yaş erkekler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Gece çıkma mevzusunda gece dışarı çıkmak sadece kızlar için değil erkekler için de tehlikeli. Güvenebileceğin bir şey yoksa yanında ve serserilere denk gelirsen muhtemelen dövülerek gasp edilirsin.

Ne hedefinden bahsediyorsun?

Konuya saçma yazan tek kişi benim, üstüme niye alınmayayım? Hangi noktayı kaçırdığımı söyler misin?

Eki Görüntüle 931745
Dostum şaka mısın? Adamı zaten savunmadım ki. Eleman ortaya bir kemik attı başlık altında herkes birbirine girmiş, ben zaten sana birşey de dememişim niye üstüne alındın bu kadar, 🤣 tepkim başlık sahibineydi onun yerine sen yazıyorsun bana.

Bu noktada katılmıyorum.

Sen Hindistan'a gittiğinde Bu Da'ya karşı bir saygısızlık yap bakayım ne oluyor?

Azınlık yaşadığı topluma saygı duymalı.

Eskiden de bu ülkede farklı dinde insanlar vardı fakat mesela Ramazan'da insanlar oruçken millet gizliden yer içermiş, şimdi karşılıklı saygı kalmadı.

Laiklik ilkesini çok yanlış anlıyorsunuz, toplum ayrı devlet ayrı, din ayrı.
Nasıl yani? Ben kişinin dini ile dalga mı geçtim? Parasını verdiğim evde kimle kalmak istediğime kim karışabilir?

Ya bırakın, bunun gibiler > @smithblacksmith kızları dışarıdan izler, iç geçirir... Birkaç tanışma girişimi sonunda hiçbir şey elde edemez, kızlar tarafından zerre umursanmaz. Umursansa bile kendine layıklar tarafından umursanır.
Ondan bu kadın düşmanlığı bunun. Geç umarım senin pis zihniyetin ileride annene, kız kardeşine başkası tarafından sirayet edilmez. Neticede senin gibi bir zavallının anne ve kardeşi olsa dahi kadın kadındır.

Ailevi değerlerime laf etmek senin haddine değil, ayrıca bu zamana kadar birçok kızla konuştum. Kötü analiz ediyorsun, imam kızı olup twerk yapanından tut da ateist olup yatmayı teklif eden her türlü kızla konuştum.

Hepsini de reddettim çünkü böyle saçmalıklar bana ters.

Pis düşüncedeki insanlar da senin gibi düşünenlerdir emin ol.

Genelleme yapmadım, sembolik olarak bahsettiğimi yazdım zaten.

%90'ı bu şekilde.

Genelleme yapmadım ama % 90'ı bu şekilde?

1616248794850.png

İşte şu çakma kadın hakları savunucularından cidden sıkılmaya başladık. "Bayan değil kadın diyeceksin"den daha saçma bir savunuculuk görmedim. Sizin bahsettiğiniz bu kişiler çoğunlukla bunu kendi işine gelince kullanıyor. Kadınların hiç bir suçu olmamasına rağmen rastgele erkeklere "Beni darp etti," hatta daha kötüleriyle şikayette bulunup erkeğin hapis yattığı vakalar var. Sonra kadın itiraf eder, erkek çıkar peki ya sonra? Kadın ceza almaz. Niye yaptın? İşte bizim hallerimiz var. Kadın olmak kolay mı?
Yanlış anlaşılmasın, ben feminizm karşıtı biri değilim hatta yeri geldiğinde savunuyorum da. Bizim toplumda yanlış anlaşılan başka bir kavram da bu. Bu kişiler feminist değil feminazi. Kadın hakları adı altında erkeklere baskıcı bir yaklaşımda bulunan, sonra da feminist ayağına yatan kişiler cahil birer feminazidir. Bunu ya havalı olmak için ya da aşırı değerli olduklarını sanmak için yaparlar. Feministlik kadın erkek eşitliğidir. Ben feministim diyip bu tarz davranışlar yapan herkesten uzak durulmalıdır. Tabi benim görüşümce.
Yazacaktım. Ama tüm düşüncelerim bir arada yazılmış zaten. Sadece biraz yumuşatarak yazmış. Ama olay böyle. Kim ne derse desin. Like falan umrumda değil. Ne atıyorsanız atın.

Nasıl yani? Ben kişinin dini ile dalga mı geçtim? Parasını verdiğim evde kimle kalmak istediğime kim karışabilir?
Ben topluma saygısız şekilde yapılanlardan bahsetmiştim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı