20 yaş kızlar vs 20 yaş erkekler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Gece çıkma mevzusunda gece dışarı çıkmak sadece kızlar için değil erkekler için de tehlikeli. Güvenebileceğin bir şey yoksa yanında ve serserilere denk gelirsen muhtemelen dövülerek gasp edilirsin.

Ne hedefinden bahsediyorsun?

Konuya saçma yazan tek kişi benim, üstüme niye alınmayayım? Hangi noktayı kaçırdığımı söyler misin?

Eki Görüntüle 931745
Dostum şaka mısın? Adamı zaten savunmadım ki. Eleman ortaya bir kemik attı başlık altında herkes birbirine girmiş, ben zaten sana birşey de dememişim niye üstüne alındın bu kadar, tepkim başlık sahibineydi onun yerine sen yazıyorsun bana.

Nasıl yani? Ben kişinin dini ile dalga mı geçtim? Parasını verdiğim evde kimle kalmak istediğime kim karışabilir?

Ailevi değerlerime laf etmek senin haddine değil, ayrıca bu zamana kadar birçok kızla konuştum. Kötü analiz ediyorsun, imam kızı olup twerk yapanından tut da ateist olup yatmayı teklif eden her türlü kızla konuştum.

Hepsini de reddettim çünkü böyle saçmalıklar bana ters.

Pis düşüncedeki insanlar da senin gibi düşünenlerdir emin ol.

Yazacaktım. Ama tüm düşüncelerim bir arada yazılmış zaten. Sadece biraz yumuşatarak yazmış. Ama olay böyle. Kim ne derse desin. Like falan umrumda değil. Ne atıyorsanız atın.

Nasıl yani? Ben kişinin dini ile dalga mı geçtim? Parasını verdiğim evde kimle kalmak istediğime kim karışabilir?
Ben topluma saygısız şekilde yapılanlardan bahsetmiştim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…