20 Yaşında Kellik Başlaması

GoofBro

Megapat
Arkadaşlar babam kel büyük abim kel diğer abim kel değil. Saçımın arkasında kafa derim hafifçe gözüküyor. Anca ışık vurduğunda görebiliyorum. Sizce kel mi oluyorum yoksa saçım mı çekiliyor? Başına gelen var mı? Saçlarım genelde hemen yağlanır. Saçlarım uzundur. Berber bana kısaltırsak döküntüyü engelleriz dedi. Tam 2 aydır saçlarım çok fazla dökülüyor.

Son düzenleme:
Vücudunun genetik olarak DHT hassasiyeti vardır. Diğer türlü bu şekilde saç dökülmez. Doktora gidip DHT'yi ufaktan baskılaması için bi ilaç alabilirsin. İlla doktora gerek yok, çok basit bir şey. Araştırırsan kendin de öğrenip uygulayabilirsin. Daha fazla detay verince forumdakiler linçliyor. :d

Sanırım kel oluyorsun, genetik sebepten olmalı. Okuldan arkadaşım 16 yaşındayken kelleşmeye başladı. Şimdi Johnny Sins ile arasında bir fark kalmadı.
Peki kaç yıl sürdü arkadaşının saçlarının dökülmesi?

Bu arada son 3 aydır çok stresliyim üniversite yüzünden acaba ondan olur mu?

Arkadaşlar babam kel büyük abim kel diğer abim kel değil. Saçımın arkasında kafa derim gözüküyor. Sizce kel mi oluyorum yoksa saçım mı çekiliyor? Başına gelen var mı? Saçlarım genelde hemen yağlanır. Saçlarım uzundur. Berber bana kısaltırsak döküntüyü engelleriz dedi. Tam 2 aydır saçlarım çok fazla dökülüyor.

Stres ve genetik.

Genetiktir dökülme önleyici ilaçlar vb. öneririm benim saçımda uzun çok dökülüyordu ben bayağı jel falan kullandım 8-9 ayrı dökülme önleyici şampuan derken eskiden dokunur dokunmaz dökülürdü şu anda çeksem bile dökülmüyor kullanırsan ve geçmez ise berberini dinle ve kısalt.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı