20 yaşında sanayide işte çalışmak nasıl olur?

Teşekkür ederim hocam. Sürekli ders çalışan kişi istediğin yere kesinlikle değil fakat o istediği şirkete veya kamuya giriyor. Emeğinin hakkını veriyor.

Yanlış düşünüyorsunuz hocam, kime göre neye göre normal değilsiniz? Bunun geçerli cevabını doktor verir bence. Ben böyle konuları kafaya takmaktan OKB hastası oldum 1 gecede öyleyse bende normal değilim. Kendinizi küçültmeyin durduk yere. Kendini normal sanıp psikopat ne insanlar var. Buraya gelip başkalarının fikirlerini almayı isteyip saygılı bir şekilde yazabiliyorsanız gayet normalsiniz.

Liseden mezun olduysan EKPSS sınavına iyi bir şekilde hazırlanıp girebilirsin. Atamalar çok az yapılıyor 90+ puan alman şart. Ama 90+ puan alırsan devlet memuru olarak çalışabilirsin.

Birde işe gireceğim doktorun kontrolünden geçiyorum. Kafası eserse alıyor. Her şey doktorun ağzındaki lafa bakıyor. "Evet" veya "Hayır". Hangisini derse. Aslında ortopedik bir engelim yok. Ama almıyorlar işte.

Hocam şu durumda tıbben normal sayılan insanlar bile iş bulamıyor. Tıbbı Sekreter olarak devlet hastanesine girecektim askerliğim olmadığı için almadılar. Halbuki 29 yaşıma kadar tecil edebiliyorum. Ararız deyip arıyorlar görüşmeye çağırıyorlar her seferinde askerliğin yok diyorlar. Bahane üretmek için ellerinde sebep oluyor anlayacağın. Bize düşen kendimizi geliştirmek hocam o zaman bak nasıl kapıyorlar şuymuş buymuş umurlarında olmaz.

Bize düşen kendimizi geliştirmek hocam o zaman bak nasıl kapıyorlar şuymuş buymuş umurlarında olmaz.
Ben bu halle hiçbir şey yapamıyorum. Yolda sarhoş gibi yürüyorum. Aklımda bir şey tutamıyorum. Ama unutmayacaklarımı unutmuyorum

Şaka bir yana gerçekten aklımda zor tutuyorum. Allah'tan Google Asistan'ım var. Bana yardımcı oluyor.

Hesap, kitap işleri benden geçti de gidiyor. Yapamıyorum ya, şaka gibi.

Benim askerlik sorunum yok fakat yine de bir bahaneleri var. Arkadaş, madem çalıştırmayacaksın niye ayağına kadar çağırıyorsun?

Ne yaptın hocam girdin mi sanayiye nasıl gidiyor kaç yıl geçmiş öyle sorayım dedim.

Yorumlara bakacak olursak tamir olayı pek rağbet görmüyor. Mecburen bilişim hayatına atılacağız. Ama ne zaman olur onu bilemem. Aslında bilgisayar mühendisliği için 9. sınıftan beri hayalim.
Hocam merak ettim naptınız, nasıl gidiyor bilişim hayatına atıldınız mı? Üni mi okuyorsunuz yoksa?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…