Caped Decipat Katılım 15 Nisan 2024 Mesajlar 2.364 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mayıs 2024 #41 The Tribal Chief dedi: Sanayide çalışmaya devam ediyorum. Bilişim hayatımı bitirdim. Genişletmek için tıkla... 3 yılda rütbe atladınız mı peki hocam pek bilmiyorum sanayiyi o yüzden rütbe diyorum da siz bilgilendirirsiniz Mantıklı mı yani sanayiye girmek.
The Tribal Chief dedi: Sanayide çalışmaya devam ediyorum. Bilişim hayatımı bitirdim. Genişletmek için tıkla... 3 yılda rütbe atladınız mı peki hocam pek bilmiyorum sanayiyi o yüzden rütbe diyorum da siz bilgilendirirsiniz Mantıklı mı yani sanayiye girmek.
The Tribal Chief Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Nisan 2020 Mesajlar 9.520 Makaleler 49 Çözümler 12 28 Mayıs 2024 #42 Caped dedi: 3 yılda rütbe atladınız mı peki hocam pek bilmiyorum sanayiyi o yüzden rütbe diyorum da siz bilgilendirirsiniz Mantıklı mı yani sanayiye girmek. Genişletmek için tıkla... Özel hayatım yüzünden birkaç sorun yaşadım. O yüzden açıklamak istemiyorum. Kusura bakmayın.
Caped dedi: 3 yılda rütbe atladınız mı peki hocam pek bilmiyorum sanayiyi o yüzden rütbe diyorum da siz bilgilendirirsiniz Mantıklı mı yani sanayiye girmek. Genişletmek için tıkla... Özel hayatım yüzünden birkaç sorun yaşadım. O yüzden açıklamak istemiyorum. Kusura bakmayın.
Caped Decipat Katılım 15 Nisan 2024 Mesajlar 2.364 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mayıs 2024 #43 The Tribal Chief dedi: Özel hayatım yüzünden birkaç sorun yaşadım. O yüzden açıklamak istemiyorum. Kusura bakmayın. Genişletmek için tıkla... Sorun yok hocam iyi günler.
The Tribal Chief dedi: Özel hayatım yüzünden birkaç sorun yaşadım. O yüzden açıklamak istemiyorum. Kusura bakmayın. Genişletmek için tıkla... Sorun yok hocam iyi günler.