@Marla Singer @Zurich inanmayabilirsiniz, ancak ben psikiyatriden önce bu hocaya gittim. Daha doğrusu ben hoca değilim medyumum diyor kendisi. Kulağımda, beynimde küfürler, bağırışmalar varken bu kişiye gittik. Daha önce görmediğim işlemler yaptı, ateş yaktı bazı malzemeleri o ateşte yaktı dua okuyarak yaptı bunu. Bu işlem esnasında ses kesildi. Bitiminde cini yaktım sesin kesilmiş olması lazım dedi bende onayladım. Daha sonra yanlış şeyler yaptım ve bu ses tekrar geldi, yine yardımcı oldu yine sesi kesti ama ben doğru durmadım sonuç olarak yaptığı yardım fayda vermedi, verdi ama ben düzgün durmadığım için kurtulamadım.
Siz olayın içyüzünü bilmeden yorum yapıyosunuz. Bir, şizofreni ve benzeri hastalığı olan kişi tedavi için her yola başvurur. Çok kötü bir hastalıktır.
İki, işin ehli olan hoca kendisine gelen kişiyle ilgili inanılmaz bilgi alır cinleri vasıtasıyla. Hatta gün içinde hastası olan kişi nerede ne yapıyor bir bir bilir. Bana söyledi bir günümü oradan biliyorum.
Anlamadığınız bilmediğiniz işlere velet gibi yorum yapmayın.
Kahkaha atan şahsiyet, 20 bin liraya iddia ya girelim. Herkesten sakladığın bir sırrı söyletiyim bu hocaya. Parayı vermezsen zorla alırım haberin olsun,