20 yaşındaki bir araba alınır mı?

ACExACE

Hectopat
Katılım
1 Ekim 2020
Mesajlar
4.843
Çözümler
5
Ortalama 150k km yapmış 15 yaşındaki arabalar, temiz arabalar satın alınabilir mi? En az bir 10 yıl da kullanılsa 25 yaşına kadar kullanılacak.

Marka model yok sadece yaş ve km için soruyorum.
 
@ACExACE Temizliğine göre alınabilir tabii. Bir aile büyüğünde 2008 Lancer var. Sıfır arabalara taş çıkartır. Bir kere bile motor arıza ışığı yakmadı, yolda bırakmadı. Bana sat diyorum ama satmıyor. :D Böyle arabalara denk gelirseniz piyango gibi olur. Ekspertizini güzel bir yerde yaptırmayı unutmayın.
 
@ACExACE temizliğine göre alınabilir tabii. Bir aile büyüğünde 2008 Lancer var. Sıfır arabalara taş çıkartır. Bir kere bile motor arıza ışığı yakmadı, yolda bırakmadı. Bana sat diyorum ama satmıyor. :D böyle arabalara denk gelirseniz piyango gibi olur. Ekspertizini güzel bir yerde yaptırmayı unutmayın.

Bizde 2006 focus HB var. Hala yolda gördüğümüz yüksüz bazı Skoda, Egea yeri geliyor, Audi'lerden daha iyi rampa çıkıyoruz. Bu konuda gerçekten güzel arabalar.

Zaten alınmaz olsa gidip Supra'ları vs kimse almaz.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Fiyatı uygun olduktan sonra, araba düzgün bakımlı olduktan sonra olur. Yine de o yaştaki arabaların her zaman arıza çıkarma riski olduğunu unutmamak lazım.
 
Önemli olan kalite ve temizlik. Bizim kullandığımız Renault Clio ve araç 23 yaşında :D maşallah diyelim nazar değmesin.
 
Eski dizellere dikkat et. Eğer otomatik bir arabaysa iyice baktırarak al, Japon-Kore arabası ise sıkıntı çıkma olasılığı çok az. Alırken detaylı bir ekspertiz lazım, bu yaştaki bazı araçları kesebiliyorlar.
 
Benzin dışında tavsiye etmem. Şahsen otomatiklerine de elimi sürmem ancak ille otomatik denilirse Tork Konventörlü yedek parçası fazla olabilecek modellere bakılabilir. Onun dışında motor mekanik iyiyse alınabilir.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı