O her sene verilen rozet hesaba girebilsen hesapta 20yıl rozeti de vardır ama o rozeti kullan yapman gerek.
Hocam bu konuya bakın.2012'de açılan Steam hesabında 2 yıllık rozet gözüküyor
Steam hesabım 2012 de açılmış fakat yıl rozeti 2 olarak gözüküyor ve hesapta sınırlandırma var ne ile alakalı olabilir?www.technopat.net
Hesapta seckin varsa veriyor onu direkt.Anlayamadım 10 sene jetonunu verdi üstüne.
Herhangi Counter Strike oyunu 10 yıl bulunursa o rozet veriliyor.Hesapta seckin varsa veriyor onu direkt.
Hesap uzun yıllar kullanılmadığı için ve 5 dolar harcama yapılmadıgı için sayılmıyor. 5 dolar harcadıktan sonra aktif rozetiniz görünecektir.Steam hesabımı kuzenimle birlikte açmıştık, sonra kayboldu. Bugün tesadüfen buldum. 20 yıllık olmasına rağmen 8 yıllık gösteriyor.
Eki Görüntüle 2461040
Kuzenimin gecen seckini yoktu. Hesabida 7 yillik falandi sanirsam. Ona aldigimda direkt hesaba 5 yil rozeti dustu. Bilemiyorum.Herhangi Counter Strike oyunu 10 yıl bulunursa o rozet veriliyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.