200.000 TL ile hangi işi yapardınız?

Makaleler
1
Arkadaşlar biliyorum 200 bin günümüz şartlarında büyük para değil fakat bir arabam var bunu satıp bir gelir sağlayacak iş yapmak istiyorum. Beklentim çok büyük değil, eğer başarabilirsem başkasının himayesinde çalışmaktansa kendi işimi yapmak daha doğru olur diye düşünüyorum. Gerekirse biraz da kredi çekebilirim. Siz olsanız, 200 bin liram olsa şunu yaparım dediğiniz iş var mı?

Arkadaşlar biliyorum 200 bin günümüz şartlarında büyük para değil fakat bir arabam var bunu satıp bir gelir sağlayacak iş yapmak istiyorum. Beklentim çok büyük değil, eğer başarabilirsem başkasının himayesinde çalışmaktansa kendi işimi yapmak daha doğru olur diye düşünüyorum. Gerekirse biraz da kredi çekebilirim. Siz olsanız, 200 bin liram olsa şunu yaparım dediğiniz iş var mı?
Yazılım konularında iyiysen güzel bir bilgisayar toplayıp oyun yapabilirsin. -KESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR-

Araç al/sat yapabilirsiniz önceden olsa sermayaniz güzeldi ancak şuanki para yeter mi emin değilim.

1- Bu olay yaşadığınız bölgeye oturduğunuz yere göre değişiklik gösterebilir eğer fiziksel bir yer açmak istiyorsanız çevreye bakarak karar verebilirsiniz.
2-Kendinizi geliştirip freelance işler yapabilirsiniz.
3- Borsada ya da Crypto da yatırım yapabilirsiniz.
4-Mining yapabilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı