200.000 TL'ye racing motor önerisi

RS200 veya voge 250rr RS200 tam racing gibi değil oturuş pozisyonundan dolayı ama vites göstergesi yok onu söyleyeyim ama çinlilere göre sağlamdır bir yandan ise 250rr var benim en çok beğendiğim Çinli racinglerden.
Diğerlerine göre bence çok daha kaliteli ama parça ve servis konusu sıkıntılı olabilir ve RS200'e göre teknolojiktir.
Ben olsam VOGE alırdım bu iki seçenek arasında olsam.

Racing diyor başkan adam.

Dostum daha önce racing tipi kullandın mı? Ergonomik anlamda çok kötü ve kullanımı rahatsız bunu bilerek al alacaksan ondan dedim. Karı kız işi için güzel gözüktüğünden alıyorlar onu genelde.
O bütçede de sanırım SR250 en iyi tercih olacaktır. Çok iyi bilmiyorum yine de benden iyi bilenler muhakkak vardır.
@ahmttunc @Saarkadaş @ExodiusS @EmirhanTr82

Veya 2. El bulabilirsen temiz Japon da olabilir dediğim gibi çok hakim değilim.
R200 Almayın pişman olursun 'm250 kıyasla' Ben 2'si arasında kalmıştım, iyiki almamışım r200'ü... Şuan m250 kullanıyorum ve aşırı menmunum ve fiyatına göre muadili yok. Özellikle 2 el temiz ve bakımı serviste yapılmışını almanıızı tavsiye ederim 'x2 fiyat daha düşük oluyor'... Uzun yol yaptım sıfır sorun... En uzak durulması gereken markalar'dan biri ise CFMOTO! Üstüne yeni lastik alır ve parası ekstra cebinde kalır!

R250 Alınabilir ama çift silindir ve tft ekranın'dan başka ekstra bir özelliği yok. R200 serisi 2025 model yeni vites değiştirme ekrana yeni eklemişler fıkra bu kadar. Sağlam ama motor çok vasat duruyor...

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı