A2 ehliyetimi alalı birkaç hafta oluyor ve bir motor almak istiyorum. Bana sorun çıkarmayacak ve güzel görünen bir racing motor istiyorum. Hız yapmayı seven birisi değilim sadece havam olsun istiyorum. Bütçem 200.000TL Alanya'da yaşıyorum yollar genel olarak asfalt ve düzgün.
A2 ehliyetimi alalı birkaç hafta oluyor ve bir motor almak istiyorum. Bana sorun çıkarmayacak ve güzel görünen bir racing motor istiyorum. Hız yapmayı seven birisi değilim sadece havam olsun istiyorum. Bütçem 200.000TL Alanya'da yaşıyorum yollar genel olarak asfalt ve düzgün.
Adam motor önerisi istiyor Birinci Dünya Savaşı'ndan kalma bir motor ve muadilleri en iyi motorlardır deyip geçiyosun muadilleri ne birader? Bu kadar eski motorun parçasını nereden bulacak? Bilmiyorsan yorum yapma ya.
Adam motor önerisi istiyor Birinci Dünya Savaşı'ndan kalma bir motor ve muadilleri en iyi motorlardır deyip geçiyosun muadilleri ne birader? Bu kadar eski motorun parçasını nereden bulacak? Bilmiyorsan yorum yapma ya.
Kawasaki yazarak kuzey amerikanın en güvenilir markasını tavsiye ettim. 2013 model 250R benim de kullandığım bir motorsiklet. Tek bir kez arızalanmadı.
Biliyorsan sen de bir marka model söyle. Adam limitini yazmış 200 bin ve altı diyerek. Ben de Honda, Yamaha, Suzuki demeyi isterdim.
Kawasaki yazarak kuzey Amerika'nın en güvenilir markasını tavsiye ettim. 2013 model 250r benim de kullandığım bir motosiklet. Tek bir kez arızalanmadı.
Biliyorsan sen de bir marka model söyle. Adam limitini yazmış 200 bin ve altı diyerek. Ben de Honda, Yamaha, Suzuki demeyi isterdim.
GSX r 250, 2013 model 250r alacağına eski kasa R25 veya 200'e yeni kasa r 25'te denk getirebilir ya her şey olur da ninja 250r olmaz. Honda CBR R250 alsa bile ondan daha mantıklı.
GSX r 250, 2013 model 250r alacağına eski kasa R25 veya 200'e yeni kasa r 25'te denk getirebilir ya her şey olur da ninja 250r olmaz. Honda CBR R250 alsa bile ondan daha mantıklı.
Eğer Türkçen varsa "muadili" kelimesinin anlamını bilmen gerekiyor. Yazdığın motosikletler Kawasaki 250R muadili motorlar. Yeni ya da farklı bir şey yazdığını mı zannettin?
Eğer Türkçen varsa "muadili" kelimesinin anlamını bilmen gerekiyor. Yazdığın motosikletler Kawasaki 250r muadili motorlar. Yeni ya da farklı bir şey yazdığını mı zannettin?
Zeka küpü konu Türkçe değil adam öneri istiyor ya. o zaman direkt 250CC racing motorlar de geç ne işine yarayacak bu adamın muadilleri kelimesi model bilgisi veriyor mu? Öneri yapmayacaksan boş yapmana gerek yok mesaj mı kasıyorsun?
Önerebileceğin en kötü motoru öneriyorsun neredeyse daha saçması aklıma bile gelmiyor ve muadilleri kelimesi koyduğun için kendini haklı sanman hönkürttü reis öneri tavsiye konularına girme bence bu zihinle.