200.000TL altı Racing başlangıç motoru

yatalakgamingtr

Zeptopat
Daha fazla  
A2 ehliyetimi alalı birkaç hafta oluyor ve bir motor almak istiyorum. Bana sorun çıkarmayacak ve güzel görünen bir racing motor istiyorum. Hız yapmayı seven birisi değilim sadece havam olsun istiyorum. Bütçem 200.000TL Alanya'da yaşıyorum yollar genel olarak asfalt ve düzgün.

Son düzenleyen: Moderatör:
250R ve muadilleri dedim.

Gerçekten bom boş bir muhabbet. Hatta uzun yıllardır böyle boş bir muhabbet yaptığımı hatırlamıyorum. İnsanların değerli zamanlarını çalıyorsun. Kendi kendine mesaj at. İnsanları rahatsız etme.

Bunu senin demen ironik öneri konusuna bir isim yazıp ve muadilleri dedikten sonra zaman çalmaktan bahsediyorsun kardeş şaka mısın?

iPhone ve muadilleri en iyi telefonlardır deyince tüm telefonlar dahil oluyor muhabbete, yani bu cümlenin hiçbir manası kalmıyor. Senin kafa da aynı bu birader boşa zaman çalma öneri yapamayacaksan da yapma.

Yüksek CC olmak zorunda değil hatta güzel görünen 125CC'ler daha iyi olur pederden izin alma konusunda.

Yüksek CC olmak zorunda değil hatta güzel görünen 125CC'ler daha iyi olur pederden izin alma konusunda.

250 alsan daha iyi olur bence sr 250 falan da alabilirsin 0 veya 2. el sr 450 olabilir yüksek CC eğer 125 olsun racing diyorsan kesinlikle GSX r 125 ama 125'e o kadar para vermezdim şahsen ikinci el r 25 ya da sr 450 bak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…