200-1000 TL Klavye Tavsiyesi

Teşekkürler tavsiyeleriniz için klavyeden öncelikli beklentim dayanıklı olması ancak belirttiğim gibi yeterli bilgi sahibi değilim vaktiniz varsa anlatabilir misiniz K70, K70 MK.2 ve Razer Blackwidow Tournament Ed. Chroma V2 Keyboard (Green Fiyatı aralarındaki farkı. Tasarımlarını oldukça beğendim büyük ihtimalle bunlardan birini alacağım.

Dostum K68 RGB Cherry MX Red klavye mi satıyorum macro tuşları bulunmadığı için 500 TL istersen 1 ay önce alındı.

Dostum K68 RGB Cherry MX Red klavye mi satıyorum macro tuşları bulunmadığı için 500 TL istersen 1 ay önce alındı.

450 TL'ye rahat alıcı bulur. Sıfırı 650 TL.

Razer parasını hak etmiyor. O modelde numpad yok ayrıca.

Mesela neden Razer parasını hak etmiyor? K70, 700 TL - Razer Blackwidow V2 750-800 TL ve şunu da belirtmek gerekli, K70 indirimli fiyatı öyle. Normalde 1000 TL olan bir klavye yani fiyat olarak tamamen eşit peki K70’in artısı ne? Razerin bilek desteği daha iyi sünger, diğeri plastik.
Şu standart cevaplarınızı değişin artık şundan 4 yıl önce hak etmiyordu hemen hemen tek kaliteli RGB klavye ürettiği için fiyatı uçuk geliyordu. Şimdi bütün RGB klavyelerin fiyatı aynı resmen forumda Razer markasını kötülüyorsunuz. Hiç Razer'ı evimde kullanmadım ama bir arkadaşımda eski versiyonu vardı ve çok memnundu yine almayı da düşünüyor başka arkadaşım faresini kullandı o da memnundu markaya çöp muamelesi yapmaktan vazgeçin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Dostum Razer konusunda bazı yönlerde haklılar ürünleri çok cabuk bozuluyor ve K70 neden daha iyi ben sana söyliyim çünkü Cherry Mx marka switchler kullanıyor ve Yedek tuş ve yedek keycapsler veriyor Razer'e baktığımız zaman bu fiyata bu özellikleri sunmuyor ayrıca o sünger bilek desteği emin ol 1 ay sonra yırtılmaya süngerleri gözükmeye başlıyacak Razer kulaklık kullandım ordan biliyorum.

Razer'in switchleri ve oluşturduğu şişirme marka algısı çöp. Ayrıca sen "RGB" konusuna saplanıp kalmışsın. Blackwidow, K70'in yanına bile yaklaşamaz. Razer'in malzeme kalitesi berbat.

Makyaja bakma, içeriğine bak. Elimden çok Razer ürünü geçti ve kimseye tavsiye etmemeye yeminliyim. K70'in neyi var diyorsun da adamlar Cherry MX switch kullanmış. Mekanik switchin babası yani Daha ne yapsınlar?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende Cherry MX Red var arada tuşlara yanlışlıkla bastığım oluyor MX Speed'de daha çok yanlış basılmaz mı sonuçta çok düşük 1.2 mm'de algılıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…