200-230 TL ADSL/VDSL Modem Önerisi

Great689

Kilopat
Yer
Ünye, Ordu
Daha fazla  
Mevcut modemimin çok eskimesinden dolayı yeni bir modem almaya karar verdim. Modemler hakkında en ufak bir bilgim yok. Sizden ricam bana konuda da belirttiğim bütçe çerçevesinde bir modem önermenizdir. Bu arada oturduğum mahallede fiber hattı yok. Normal hat kullanıyorum ama gelecek sene fiber hat kurulacağını belirttiler. Şimdiden yardımcı olacak arkadaşlara teşekkür ederim.

Eski modemim: AirTies Air 5343 150 Mbps Kablosuz ADSL2 Modem ( Arkadaşlarım ve çevrem modemimin çok eski olduğunu ve değiştirmem gerektiğini söylüyorlardı. Sizce de epey kötü mü ? Yaklaşık 7 yıldır kullanıyordum. :neşeli: )

Son düzenleyen: Moderatör:
Asus DSL-N16 öneririm, ISS'nizi söyler misiniz?

Cevabınız için teşekkürler. Ben TTNET ULTRANET LİMİTSİZ 75GB AKN (ADSL) 16mbps kullanıyorum. Dediğiniz modemi bende önceden düşünmüştüm fakat mahallede henüz fiber altyapı yok bu modem sadece fiber destekliyorsa fiber olmayan hatta çalışmama gibi söz konusu mu ?

Cevabınız için teşekkürler. Ben TTNET ULTRANET LİMİTSİZ 75GB AKN (ADSL) 16mbps kullanıyorum. Dediğiniz modemi bende önceden düşünmüştüm fakat mahallede henüz fiber altyapı yok bu modem sadece fiber destekliyorsa fiber olmayan hatta çalışmama gibi söz konusu mu ?
TTNET fiberde Tilgin verirlerse kendi modemi olmadan çalışmaz, ancak bridge moda aldırıp TTNET modemi öyle kullanabilirsiniz herhangi bir başka modemi.

TTNET fiberde Tilgin verirlerse kendi modemi olmadan çalışmaz, ancak bridge moda aldırıp TTNET modemi öyle kullanabilirsiniz herhangi bir başka modemi.

Hocam tilgin falan hiç anlamam ve uğraşmak istemem tak ve kullan tarzında bir modem varsa onuda önerebilirsiniz ama eski nesil tarzı bir modem olmasın. Mahallede fiber yok ama bir sürede olmayacak gibi bu modemi alırsam direk internet erişimi alamam mı ? İnternetimden memnunum ping 27 hız olarak da paketim 16 mbps olsa bile yine 12-13 alabiliyorum. Benim amacım şuan fiber olarak kullanamadığım hatta modem almam. İleride fiber hat döşenirse yine bir modem alırım sorun değil.

Hocam tilgin falan hiç anlamam ve uğraşmak istemem tak ve kullan tarzında bir modem varsa onuda önerebilirsiniz ama eski nesil tarzı bir modem olmasın. Mahallede fiber yok ama bir sürede olmayacak gibi bu modemi alırsam direk internet erişimi alamam mı ? İnternetimden memnunum ping 27 hız olarak da paketim 16 mbps olsa bile yine 12-13 alabiliyorum.
Bununla tabii ki alırsın.

Bununla tabii ki alırsın.
Teşekkür ederim. Bu ilk mesajımda belirttiğim modemin üzeri sararmaya falan durdu gitti gidecek. O yüzden bende bir modem alayım dedim. Dediğiniz gibi ben önerdiğiniz modemi alıp kullanırsam bir fark yaratır mı ? Örneğin ping biraz daha düşük olabilir veya Kablosuz sinyali daha kuvvetli olur vb.

Teşekkür ederim. Bu ilk mesajımda belirttiğim modemin üzeri sararmaya falan durdu gitti gidecek. O yüzden bende bir modem alayım dedim. Dediğiniz gibi ben önerdiğiniz modemi alıp kullanırsam bir fark yaratır mı ? Örneğin ping biraz daha düşük olabilir veya Kablosuz sinyali daha kuvvetli olur vb.
Daha iyi olur eski modemden. Hem duvara da monte edebilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı