KebabAlanya
Kilopat
Kullandığım hat babamın üzerine kayıtlı ve kendi üzerime almayı masraflı olduğu için uğraşmadım. Numaramı Türk Telekom'dan Vodafone taşımak istiyorum fakat babamla aynı şehirde olmadığım için bir sorun olur mu?
Kullandığım hat babamın üzerine kayıtlı ve kendi üzerime almayı masraflı olduğu için uğraşmadım. Numaramı Türk Telekom'dan Vodafone taşımak istiyorum fakat babamla aynı şehirde olmadığım için bir sorun olur mu?
Yasal değil bu yaptıkları.Değiştirebilirsiniz ben hep öyle yapıyorum. Bayiye gittiğinizde sizden sadece hattın yasal sahibinin kimliğinin ön ve arka yüzünün resmini, ayrıyeten sesli onayını istiyor. Telefon üzerinden resmi gösteriyorum onlar tabletten resmini çekiyor. Arama üzerinden de sesli onay alıyorlar oldu bitti. 5dk sürmüyor.
Kral zaten kanunlara harfi harfine uyulduğu bir ülkede yaşıyorduk. Bunu söylemen iyi oldu.Yasal değil bu yaptıkları.
Hocam kesinlikle bayiden yapın. Ben e devletten yapmaya çalıştım yapmaz olaydım. Hat babanızın üzerine kayıtlı ise kayıt olmaya çalışırken e-Devlet'e girmeye çalışcak babanız. Giremeyince de size bağıracak çağıracak. İnternet bankacılığıyla giriş yapmaya çalışcak yine zorlancak size bağıracak. Yaşananlar bunlar. Üstteki @Azexxes hocamın dediği gibi bayiden yapmanızı öneriririm.
e-Devlet, internet bankacılığı vesaire bunlar kolay da sorun simkartının direkt memlekete gitmesi.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.