200-250 TL Gamepad önerisi

Artyum

Femtopat
Merhaba arkadaşlar Max 200-250 TL PC için Gamepad tavsiyenizi bekliyorum orijinal Xbox 360 kolu ya da PS3 satan yer varsa oradıda olur teşekkürler şimdiden.

Son düzenleyen: Moderatör:
Logitech F310 modelini öneririm. Ele oturuyor ve malzeme kalitesi diğer Gamepadlere nazaran daha iyi. Fiyatı 230 bandında geziyor. Kablosuz olsun diyorsanız 299'a F710 modeli var.

@Artyum

Ben Xbox One S kolu kullanıyorum ama internette hissinin aynı olduğu söyleniyor.
Bir arkadaş incelemesini de yapmış ona da bakabilirsin.

Ben de geçenlerde 190 TL'ye Logitech F310 aldım. Premium bi kalitesi yok, titreşimsiz falan ama her oyunda tak direkt çalışıyor. Oyunlardaki göstergeler de bu gamepadin tuşlarına göre oluyor. İnternette 150 TL bandına XBOX kollar var ancak orijinal değiller sanırım.
hocam aslında başlığa bütçe belirttimde aslında sıkıntım yok bütçede 8 yıl boyunca xbox 360 kol alıştım bide ps3 arada farklı gamepad alışamam sevmem diye orjinal yads ona benzerini arıyorum bişe sorucam sizlere net cafe yada ps kafelerde xbox 360 kol bulabilirmiyim ?

hocam aslında başlığa bütçe belirttimde aslında sıkıntım yok bütçede 8 yıl boyunca xbox 360 kol alıştım bide ps3 arada farklı gamepad alışamam sevmem diye orjinal yads ona benzerini arıyorum bişe sorucam sizlere net cafe yada ps kafelerde xbox 360 kol bulabilirmiyim ?

Hocam dediğim gibi 0 bulacağını sanmıyorum, internette 150 civarı satılanlar çakma. 500 TL'ye Apple satıyor ancak ONE kolu olabilir bilmiyorum. PS Cafelerde 2. el bulabilirsin tabi ama baya yıpranmış olur herhalde.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı