hocam şuan ps3 yada xbox 360 kol sıfır bulabilirmiyim ?Logitech F310 modelini öneririm. Ele oturuyor ve malzeme kalitesi diğer Gamepadlere nazaran daha iyi. Fiyatı 230 bandında geziyor. Kablosuz olsun diyorsanız 299'a F710 modeli var.
hocam ben yaklaşık 8 yıl xbox 360 kullandım bu monster kol xbox 360 kolla aynımı ? hissiyat olarak@Artyum
50 TL daha fazla ama kaliteli olduğu söyleniyor.![]()
Pusat Pro Gaming Wireless Gamepad | Monster Notebook
Monster Pusat Pro Gaming Wireless Gamepad ile oyun dünyasına farklı bir açıdan bakın! Kablosuz Gamepad'in ergonomik tasarımıyla ipleri elinize alın!www.monsternotebook.com.tr
hocam aslında başlığa bütçe belirttimde aslında sıkıntım yok bütçede 8 yıl boyunca xbox 360 kol alıştım bide ps3 arada farklı gamepad alışamam sevmem diye orjinal yads ona benzerini arıyorum bişe sorucam sizlere net cafe yada ps kafelerde xbox 360 kol bulabilirmiyim ?Ben de geçenlerde 190 TL'ye Logitech F310 aldım. Premium bi kalitesi yok, titreşimsiz falan ama her oyunda tak direkt çalışıyor. Oyunlardaki göstergeler de bu gamepadin tuşlarına göre oluyor. İnternette 150 TL bandına XBOX kollar var ancak orijinal değiller sanırım.
hocam aslında başlığa bütçe belirttimde aslında sıkıntım yok bütçede 8 yıl boyunca xbox 360 kol alıştım bide ps3 arada farklı gamepad alışamam sevmem diye orjinal yads ona benzerini arıyorum bişe sorucam sizlere net cafe yada ps kafelerde xbox 360 kol bulabilirmiyim ?
yarın kafelere gidip sorucam xbox 360 kolu yoksa yada beğenmessem f310 yada pusat alıcamHocam dediğim gibi 0 bulacağını sanmıyorum, internette 150 civarı satılanlar çakma. 500 TL'ye Apple satıyor ancak ONE kolu olabilir bilmiyorum. PS Cafelerde 2. el bulabilirsin tabi ama baya yıpranmış olur herhalde.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.