200-250 TL nerf önerisi

Aldın mı hocam. Sana hammershot da tavsiye ederim hem çok uygun fiyatlara var 60 TL'ye falan kargoyla 90 100 arasına gelir.
Alamadım hocam, acil bir yere para harcamam gerekti şuan bütçe ayıramıyorum.

Ayrıca nerf almazsan bile xshot buzzbee airwarriors dışında bir marka alma pişman olursun.

Uygulamadan atılmıyor diye kastetmiştim bir deneyeyim.

Dolap'ta keşfettiğime bak! Diğer Yeşil Kumanda & Akülü Araç Az Kullanılmış Online Satın Al Air warriors. Nerf kadar kaliteli olmasa da yurt dışında satılan bir marka Çin malı değil.

Dolap'ta keşfettiğime bak! nerf Lacivert Figür & Peluş Oyuncak Yeni Online Satın Al surgefire.
Biraz gezerseniz daha uygun şeyler bulacağınızdan eminim.

Dolap'ta keşfettiğime bak! nerf Beyaz Eğitici Oyuncak Az Kullanılmış Online Satın Al retaliator pazarlık ile 250'den ucuza gelir.

Dolap'ta keşfettiğime bak! nerf Renksiz Eğitici Oyuncak Az Kullanılmış Online Satın Al Delta Trooper yeni retaliator hızlı atış özelliği var(tetiğe basılı tutıp kurma kolunu ileri geri yapınca)(slam fire)

Hocam bizim burada bir yere 3'lü atış mı 4'lü atış mı öyle bir markanın nerfleri var, ondan alsam çok üzer mi?

200 TL

@Mustafa 70 Hocam 200 TL ye kargosuz şekilde en iyi ne alabilirim?

Son düzenleme:
Alamadım hocam, acil bir yere para harcamam gerekti şuan bütçe ayıramıyorum.

Hocam bizim burada bir yere 3'lü atış mı 4'lü atış mı öyle bir markanın nerfleri var, ondan alsam çok üzer mi?

200 TL

@Mustafa 70 Hocam 200 TL ye kargosuz şekilde en iyi ne alabilirim?
Biraz bekleticem hocam hemen bakıyorum

Alamadım hocam, acil bir yere para harcamam gerekti şu an bütçe ayıramıyorum.

200 TL.

@Mustafa 70 hocam 200 TL'ye kargosuz şekilde en iyi ne alabilirim?

Nerf Vortex ilginizi çeker mi disk atıyor. 20 metreye yakın menizi var. Diskler frizbi gibi süzülerek gidiyor düz mermiden keyifli ama kaybolunca araması da o kadar zor. Şu 150 tl size yaklaşık 190 a gelir

Biraz bekleteceğim hocam hemen bakıyorum.

Nerf Vortex ilginizi çeker mi disk atıyor. 20 metreye yakın menizi var. Diskler frizbi gibi süzülerek gidiyor düz mermiden keyifli ama kaybolunca araması da o kadar zor. Şu 150 TL size yaklaşık 190'a gelir.

Veya Rampage var 180'e yaklaşık 220'ye gelecek size onu da öneririm 25'lik şarjörü var. Ama eski drum şarjörler bazen sıkıntı çıkarabiliyor.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20230310-192256.png
    Screenshot_20230310-192256.png
    483,2 KB · Görüntüleme: 35
  • Screenshot_20230310-192646.png
    Screenshot_20230310-192646.png
    417,4 KB · Görüntüleme: 35
Son düzenleme:
Biraz bekleteceğim hocam hemen bakıyorum.

Nerf Vortex ilginizi çeker mi disk atıyor. 20 metreye yakın menizi var. Diskler frizbi gibi süzülerek gidiyor düz mermiden keyifli ama kaybolunca araması da o kadar zor. Şu 150 TL size yaklaşık 190'a gelir.

Veya Rampage var 180'e yaklaşık 220'ye gelecek size onu da öneririm 25'lik şarjörü var. Ama eski drum şarjörler bazen sıkıntı çıkarabiliyor.

Hocam güncelleme yapıyorum, maksimum 200 TL kargo olur 2. el olur, alabileceğim en iyi şeyi atın bana.

En iyiden kastınız kapasite mi atış hızı mı?

Hocam daha önce almadığım için bilmiyorum, tabii ki tam otomatik olması daha iyi ama bu fiyata imkansız, yarı otomatik olsa bir de şarjör doldurması güzel eğlenceli olsa çok iyi olur, bugün boncuk tabanca aldım bozuk çıktı hevesim içimde kaldı.

Hocam güncelleme yapıyorum, maksimum 200 TL kargo olur 2. el olur, alabileceğim en iyi şeyi atın bana.

Ayrıca kız nerfi olur mu rebelle. Spret boya ile boyayabilirsiniz. Çok uyguna iyi bişry var 100 TL'ye.

Hocam daha önce almadığım için bilmiyorum, tabii ki tam otomatik olması daha iyi ama bu fiyata imkansız, yarı otomatik olsa bir de şarjör doldurması güzel eğlenceli olsa çok iyi olur, bugün boncuk tabanca aldım bozuk çıktı hevesim içimde kaldı.

Tamam anladım tam otomatik imkansız değil ben size en iyisinin ne olacağını buldum şimdi. Sadece 6 tane C pil gerekli sıkıntı olur mu piller biraz pahalı o yüzden soruyorum.

Ayrıca kız nerfi olur mu rebelle. Spret boya ile boyayabilirsiniz. Çok uyguna iyi bişry var 100 TL'ye.

Tamam anladım tam otomatik imkansız değil ben size en iyisinin ne olacağını buldum şimdi. Sadece 6 tane C pil gerekli sıkıntı olur mu piller biraz pahalı o yüzden soruyorum.

Nerf swarmfire 20 mermi alıyor sert atıyor saniyede 3 mermi stıyor. Tam otomatik. Yeni başlayanlar için uygun takılma falan asla olmaz. Öneririm tam size göre. 6 tane C pil alıyor eğer C pil olmaz derseniz bunun kardeşi var.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20230310-193639.png
    Screenshot_20230310-193639.png
    502,6 KB · Görüntüleme: 34

Bulabilirim büyük ihtimalle, siz atın hocam en iyisini, dediğim gibi şarjör değiştirmesi güzel olsun yeter.

Nerf swarmfire 20 mermi alıyor sert atıyor saniyede 3 mermi stıyor. Tam otomatik. Yeni başlayanlar için uygun takılma falan asla olmaz. Öneririm tam size göre. 6 tane C pil alıyor eğer C pil olmaz derseniz bunun kardeşi var.

Nerf speedswarm. Bu yaklaşık 2 mermi atıyor saniyede yani yavaş fakat çok sert atıyor. 10 mermi aynı şekilde tam otomatik tetiğe basmanız yeterli. 6 tane kalem (aa)pil ile çalışır. Bu 150 tl önceki 170 tl(büyük olan 20 lik)

Dosya Ekleri

• Screenshot_20230310-193518.png
    Screenshot_20230310-193518.png
    217 KB · Görüntüleme: 34

Hocam görünüşü çok kaba duruyor, Rifle tarzı istiyorum daha çok.

Bulabilirim büyük ihtimalle, siz atın hocam en iyisini, dediğim gibi şarjör değiştirmesi güzel olsun yeter.
Şarjörlü istiyorsanız
Rifle tarzı zor yarı otomatik var sadece. Smg tarzı olabilir bu fiyata

Foto atayım size

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı