Daha fazla
- Sistem Özellikleri
- 4060Tİ 16 GB RAM Ryzen 5 5500 Cooler Master 120L XTB 1 TB SSD
- Meslek
- Öğrenci
Alamadım hocam, acil bir yere para harcamam gerekti şuan bütçe ayıramıyorum.Aldın mı hocam. Sana hammershot da tavsiye ederim hem çok uygun fiyatlara var 60 TL'ye falan kargoyla 90 100 arasına gelir.
Ayrıca nerf almazsan bile xshot buzzbee airwarriors dışında bir marka alma pişman olursun.
Uygulamadan atılmıyor diye kastetmiştim bir deneyeyim.
Dolap'ta keşfettiğime bak! Diğer Yeşil Kumanda & Akülü Araç Az Kullanılmış Online Satın Al Air warriors. Nerf kadar kaliteli olmasa da yurt dışında satılan bir marka Çin malı değil.
Dolap'ta keşfettiğime bak! nerf Lacivert Figür & Peluş Oyuncak Yeni Online Satın Al surgefire.
Biraz gezerseniz daha uygun şeyler bulacağınızdan eminim.
Dolap'ta keşfettiğime bak! nerf Beyaz Eğitici Oyuncak Az Kullanılmış Online Satın Al retaliator pazarlık ile 250'den ucuza gelir.
Dolap'ta keşfettiğime bak! nerf Renksiz Eğitici Oyuncak Az Kullanılmış Online Satın Al Delta Trooper yeni retaliator hızlı atış özelliği var(tetiğe basılı tutıp kurma kolunu ileri geri yapınca)(slam fire)
Hocam bizim burada bir yere 3'lü atış mı 4'lü atış mı öyle bir markanın nerfleri var, ondan alsam çok üzer mi?
200 TL
@Mustafa 70 Hocam 200 TL ye kargosuz şekilde en iyi ne alabilirim?
Son düzenleme: