200-250 TL nerf önerisi

Kabul eder umarım, benim attıklarım arasında yokmu iyi 1 tane? Bu olmazsa onlardan birini alırım belki.

@Mustafa 70 Hocam attığınız ilanı kabul ettim, Yarı otomatik miydi Delta Trooper? Her seferinde tetiği çekmeden yukarıdaki şeyi arkaya çekmem gerekiyor mu? Almalı mıyım sizce?

@Mustafa 70 Hocam birde olabildiğince ucuza 1 paket nerf mermisi atabilirmisiniz?

@Mustafa 70

Hocam retaliator buldum 230 TL'ye, Delta Trooper daha iyidir yoksa retailotor mu?

Son düzenleme:

Delta Trooper'in slam fire özelliği var yani tetiğe basılı tutup kurma kolunu her kurduğunuzda namludan mermi çıkar. Daha yeni oldığu için de daha mantıklı ama sağlamlık ve modifiye kabiliyeti açısından retaliator derim. Ucuza mermiyi AliExpress'te araştırarak alabilirsiniz. 100'lü 200'lü şekilde satılıyor AliExpress'i hiç kullanmadıysanız kupon var zaten çok ucuza gelir. Türkiye'deki mermiler çok kalitesiz orijinal mermi alın alacaksanız TR'den. Ya da Almanya Avusturya'da akrabanız varsa amazon.deden aldırabilirsiniz 200 mermi genellikle 10 12 euro arası satılıyor.

Hocam merhaba, Delta Trooper da slam fire özelliği var mı? Aynı şekilde retailotor da.

Her atış yaptığımda kolu tekrar çekmem gerekirmi?,

Her atış yaptığımda kolu tekrar çekmem gerekirmi?,

@Mustafa 70 hocam blaze storm buldum bir tane tam bataryada hızlı ateş ediyor onu mu alayım yoksa Delta mı alayım.

Son düzenleme:

Delta Trooper'in slam fire özelliği var da. Eğer almadıysanız uyguna Recon MK2 buldum.

Delta Trooper'in slam fire özelliği var da. Eğer almadıysanız uyguna Recon MK2 buldum.

Blaze stormdan uzak durun.

Dolap'ta keşfettiğime bak! Diğer Çok Renkli Maket Az Kullanılmış Online Satın Al

Son düzenleme:
Kardeşim sana 20 kere dedim al şu Delta Trooper'i diye beni adam herine koymazsan ne yapayım işim gücüm yok senle mi uğraşacağım adama bak ya.
Delta Trooper yoktu stokta, oldukça araştırdım. Bu asabilik ne hocam. Ne dedik.

Kardeşim sana 20 kere dedim al şu Delta Trooper'i diye beni adam herine koymazsan ne yapayım işim gücüm yok senle mi uğraşacağım adama bak ya.
Blaze storm neden kötüdür? Aldım artık kargolandı.

Merhaba hocam.
Yarı veya tam otomatik nerf önerebilir misiniz? 5 yaşındaki kızıma alacağım.
2. el olur sorun yok.

Merhaba hocam.
2. el olur sorun yok.

Hocam bende stryfe ve modulus var ikisi de yarı otomatik. Çok basit kullanması alttaki tetiğr basılı tutup üstteki tetiği her çektiğinizee bir mermi atıyor. Fiyatları değişir sizin bütçeniz ne eklenti felsn takılıyor ikisine de kızınız istediği gibi kombinasyon yapabilir. Fotoğraf atayım. Mavi olan bu şekilde 300 beyaz olan ise üstündeki eklentilerle 400 TL. Bütçede sıkıntı yaşarsanız şarjör küçültebilirim.

Mermi de verecğim

Merhaba hocam.
2. el olur sorun yok.

Beyazın pil kapağı yok kendim yaptım kartondan pilleri iyi tutuyor. Mavi olanın ufak kusurları var slah takılınca açılan bir kapak var o yok ve pil terminallerinin biri hafif paslı. İkisi de çalışmssına engel değil.

Dosya Ekleri

• 16826201475774858707680653592138.jpg
    225,4 KB · Görüntüleme: 37
  • 16826202403841225781360189019390.jpg
    196,1 KB · Görüntüleme: 37

Bana küstünüz sanırım. Ne dedimki ben size, strom blazer aldım. Fena bir silah değil, arada bir mermiyi tam atmıyor sadece.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…