200-300 TL fare önerisi

GodPlayer1927

Centipat
Katılım
22 Ağustos 2020
Mesajlar
208
200-300 TL'ye hiç güzel bir oyuncu faresi var mı?
Tam olarak farelerin diğer türlerini bilmiyorum (bunun gibi yani bunlar ne için var)

1638366734250.png


Ayrıca elim küçük değil büyük ellerim var :d
 
200-300 TL'ye hiç güzel bir oyuncu faresi var mı?
Tam olarak farelerin diğer türlerini bilmiyorum (bunun gibi yani bunlar ne için var)

Eki Görüntüle 1230317

Ayrıca elim küçük değil büyük ellerim var :d
Hocam bazı fareler geniş olup ele otururken bazıları minik oluyor ve bu sayede Claw grip gibi tutuşlarda konforlu oluyor çünkü minik fareleri bu şekillerle tutmak daha kolaydır çünkü bu claw grip tutuş şeklinde daha çok parmaklarımızla fareyi hareket ettiririz oyun esnasında ve minik ve hafif veya elinize göre orta boyutlu bir fare bu tutuş için uygundur. Tabii her fare her ele aynı boyutta gelmeyebiliyor mesela ortalama bir ele göre minik bir fare eli çok küçük olan birine büyük gelebilir. Bence palm grip yapan birisi eline iyi oturan bir fare tercih etmeli yani eline tam oturan bir fare çünkü palm gripte zaten direkt bütün elinizi farenin üstüne koyuyorsunuz, claw gripte ise bahsettim zaten ve fingertip grip için minik bir fare tercih edilmeli.
 
O fiyat bandında yapabileceğiniz en iyi seçim Rival 3 sanırım. Benim de ellerim büyük. En son mouse almadan önce ölçtüğümde 1 karışım 24.5 orta parmak ucumdan bileğime kadar da 19.5 cm idi. Rival 110 kullandım. Sonra Rival 3 e geçmeyi düşündüm fakat bütçem artınca Razer Deathadder V2 almıştım.
 
Hocam bazı fareler geniş olup ele otururken bazıları minik oluyor ve bu sayede claw grip gibi tutuşlarda konforlu oluyor çünkü minik fareleri bu şekillerle tutmak daha kolaydır çünkü bu claw grip tutuş şeklinde daha çok parmaklarımızla fareyi hareket ettiririz oyun esnasında ve minik ve hafif veya elinize göre orta boyutlu bir fare bu tutuş için uygundur. Tabii her fare her ele aynı boyutta gelmeyebiliyor mesela ortalama bir ele göre minik bir fare eli çok küçük olan birine büyük gelebilir. Bence palm grip yapan birisi eline iyi oturan bir fare tercih etmeli yani eline tam oturan bir fare çünkü palm gripte zaten direkt bütün elinizi farenin üstüne koyuyorsunuz, claw gripte ise bahsettim zaten ve fingertip grip için minik bir fare tercih edilmeli.

Hocam ben fareyi kullanırken palm grip gibi ama tam da fareyi kaplamıyor yani hafif geride ama palmgripe yakın bunun için bir fare öneriniz var mıdır peki?
 
O fiyat bandında yapabileceğiniz en iyi seçim Rival 3 sanırım. Benim de ellerim büyük. En son mouse almadan önce ölçtüğümde 1 karışım 24.5 orta parmak ucumdan bileğime kadar da 19.5 cm idi. Rival 110 kullandım. Sonra Rival 3'e geçmeyi düşündüm fakat bütçem artınca Razer DeathAdder V2 almıştım.

Şimdi ölçtüm orta parmak ucundan bileğe kadar 24cm :d
Hocam elinizin boyutunu ölçüp yazar mısınız ona göre öneride bulunacağım.

21cm :d*
 
O kadar çıkması imkansız gibi :D tam nereye kadar ölçtün bilmiyorum ama tam elinin bittiği çizgiye kadar ölçmen lazım. Yani tam avcunun altına kadar.

Pardon 20-21 cm.
O kadar çıkması imkansız gibi :D Tam nereye kadar ölçtün bilmiyorum ama tam elinin bittiği çizgiye kadar ölçmen lazım. Yani tam avcunun altına kadar.
Size yakın hocam aynen 20 cm
 

Geri
Yukarı